- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направих грешка и сега страдам...;(
Би ли ми казала на какво се смеешПървоначално написано от MishaBabyy
? Че да се посмея малко и аз....
+++ 1 аа...така кво само пишете тъпи и безсмислени коментари , които никой не разбира....по - добре въобще не пишете...!!!Първоначално написано от Sunny95
Просто повече не мисли за него и с времето ще се оправиш![]()
![]()
![]()
тез харесвания по скайп ги остави... аз скайп го ползвам за чат с познати (приятел е силна дума), уговаряне на срещи и малко опознаване.. но без да се прекалява, опознаването го оставям за срещите![]()
СКАЙП не води до нищо добро!
1.връзка по скайп не може да има
2.постъпил е глупаво,а ти ще го забравиш с времето
Да,но вече 3-4 месеца НЕ мога да го забравяПървоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
![]()
![]()
![]()
Според мен те е блокирал, защото не си отвмърнала на чувствата му и е искал да спре контактите си с теб.. (не мога да измисля друг смисъл на блокирването) та съета ми е да му пишеш от оти другия скайп, да му кажеш истината, че си ти и че го обичаш и ти липсва
УСПЕХ !
Скайп любов.... дрън дрън.. от личен опит ти го казвам... няма шанс... голяма простотия... лапешки изцепки... лайна...
It's too late...
Но аз не съм сиг., че и той е бил влюбен в мен , просто ме попита аз отрекох и той ме блокира ....Първоначално написано от wasch0
какво губиш ако пробваш : )) опитай след това може да си щастливаПървоначално написано от Sunny95
Омг -.- обичала го . . Та ти не си го я виждала на живо
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Охооо, ще се наричаме с имена ли?Първоначално написано от Desole
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Така е права си не съм го виждала на живо (само па скайп),НО го обичам защото когато ми каза,че заминава за чужбина имах чуството,че се одалечава още повече от мен и чуствах липса, когато той е тъжен на мен ми става адси гадно,че той не е добре ако не го обичах нямаше да плача като луда когато ми каза,че заминава макар и преди това да не бях го виждалаПървоначално написано от pamii
и нямаше да чуствам такава липса !
напоследък много често казвате че обичате някойПървоначално написано от Sunny95
не си го виждала,писали сте си там няколко дни и вече е любовта на живота ти...отвсякъде сам "обичам те,та обичам те"/
1.в нета всеки може да бъде какъвто си пожелае...нямаш никаква гаранция,че този човек не е измислен перфектен образ...Как иначе всички,с които си пишем са идеални,а тея около нас били пълни с недостатъци.Влюбила си се в измислен образ.
2.връзки от разстояние НЯМА.щом сте от различни градове,няма шанс.Сега е лято,топло е-размърдай си задника,излез навън и ще видиш с колко нови хора,идеални за теб,ще се запознаеш
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Първоначално написано от Sunny95
ДеTцка работа... щом те е блокирам заради такива глупости ,не си заслужава....Не е пораснал още.
Скайп съкс, сладурано, ако ме разбираш. Няма смисъл, по-добре разбери, че нямате шанс да сте заедно и ще го забравиш. Скоро вероятно ще срещнеш някой друг, към когото ще изпитваш още по-силни чувства и най-важното - ще можете да бъдете заедно.![]()
Да,но не мога да се откажа от него вече 15-20 дни не сме си писали и се чуствам ужасноПървоначално написано от peshost
![]()
![]()
I Love Justin Bieber
Скайп - Н Е...
Колкото по-бързо спреш да мислиш за него толкова по-добре. Откажи се да си го върнеш обратно, докато е още време.
The blood that binds us ..till death unites us
Now you should kill yourself
XHAXHXAHAXHAHAXAHXAHHXAHXAHXAHXAH AHXAXAHXAHXAHXHXAHXAHAXHXAHAXHHXHXAHXAXAHXHAXHAXHA HXXHAHAXXHAXHAHXXHAAHXAXHAHXHA
вие момичетата сте мн прости ;д;д
Sing my song all night long as I take hits from the bong
За любов по скайп скоро не бях чувала...Заблуждаваш се,че го обичаш.Просто е някакво временно увлечение![]()
Охх ,момиче ,на 14 много лесно се вкарвате в такива филми ...Както вече ти казаха -ти си влюбена в собствената си фантазия , която си си изградила.Мога да ти гарантирам ,че поне 70% от представите ти за него са грешни
![]()
Моят съвет е да излезеш навън ,да се запознаеш с нови хора ,вместо да търсиш любовта из интернет..Скайп е една гадна програма ,която незнайно как кара наивните тийнове да се "влюбват" в хора ,които дори не познават в реалният живот ,а след това да се депресират ,когато скайп контактите приключат ...![]()
Ако ти си момичето от снимката не мисля ,че ще имаш проблеми в намирането на някое свястно момчеСега ти остава само да се осъзнаеш и да го намериш
![]()
--------------------------------------------------------
BlueFace е прав , ако ти си момичето от снимката няма да имаш проблеми в намирането на свестно момче , което да е около теб и да те обича истински .
ПП - и аз съм имал такив подобен проблем , но просто не мисли за него , излизай с приятели запознавай се с нови хора , намери си някакво хоби , занимание или нещо с което да се разсееш .
Хайде успех ти пожелавам![]()
Нали знаеш, че по скайп, човекът си показва само хубавите страни. Не ми се вярва да си влюбена, а по-скоро си свикнала с него. Просто спри да се занимаваш и ще видиш, че увлечението ще мине.![]()