.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Град
    вкъщи ;д
    Цитирай Първоначално написано от MishaBabyy
    Би ли ми казала на какво се смееш ? Че да се посмея малко и аз....

Цитирай Първоначално написано от Sunny95
    +++ 1 аа...така кво само пишете тъпи и безсмислени коментари , които никой не разбира....по - добре въобще не пишете...!!!

Просто повече не мисли за него и с времето ще се оправиш

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    тез харесвания по скайп ги остави... аз скайп го ползвам за чат с познати (приятел е силна дума), уговаряне на срещи и малко опознаване.. но без да се прекалява, опознаването го оставям за срещите

СКАЙП не води до нищо добро!

1.връзка по скайп не може да има
    2.постъпил е глупаво,а ти ще го забравиш с времето

Град
    вкъщи ;д
    Цитирай Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
    1.връзка по скайп не може да има
    2.постъпил е глупаво,а ти ще го забравиш с времето
    Да,но вече 3-4 месеца НЕ мога да го забравя

Супер фен
    Според мен те е блокирал, защото не си отвмърнала на чувствата му и е искал да спре контактите си с теб.. (не мога да измисля друг смисъл на блокирването) та съета ми е да му пишеш от оти другия скайп, да му кажеш истината, че си ти и че го обичаш и ти липсва

УСПЕХ !

Скайп любов.... дрън дрън.. от личен опит ти го казвам... няма шанс... голяма простотия... лапешки изцепки... лайна...
    It's too late...

Град
    вкъщи ;д
    Цитирай Първоначално написано от wasch0
    Според мен те е блокирал, защото не си отвмърнала на чувствата му и е искал да спре контактите си с теб.. (не мога да измисля друг смисъл на блокирването) та съета ми е да му пишеш от оти другия скайп, да му кажеш истината, че си ти и че го обичаш и ти липсва

УСПЕХ !
    Но аз не съм сиг., че и той е бил влюбен в мен , просто ме попита аз отрекох и той ме блокира ....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от wasch0

УСПЕХ !
    Но аз не съм сиг., че и той е бил влюбен в мен , просто ме попита аз отрекох и той ме блокира ....
    какво губиш ако пробваш : )) опитай след това може да си щастлива

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Омг -.- обичала го . . Та ти не си го я виждала на живо
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Desole
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    ^Не позна не слушам чалга и не нося 1 тон грим ! И не съм пуснала тази тема за да ми казваш каква съм и каква не съм!апфф....
    А за какво си пуснала тази тема?
    пфф.......за какво се заяждаш ?!

Оставяй я тази,че е голяма простачка.

Сега,мила от този форум влизам от 3-4 години(не гледай,че профила ми е нов).В толкова момчета от тука съм си мислила,че съм влюбена,че няма накъде...
    Нон-стоп чатове,снимки,смях,забавле ие и уж се влюбвам,но не е така.
    Както казаха фантазията ти си изгражда този човек и ти си го представяш по друг начин,а той е съвсем различен.

Спокойно,времето бързо ще те излекува,защото не е любов.
    Охооо, ще се наричаме с имена ли?
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    вкъщи ;д
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    Омг -.- обичала го . . Та ти не си го я виждала на живо
    Така е права си не съм го виждала на живо (само па скайп),НО го обичам защото когато ми каза,че заминава за чужбина имах чуството,че се одалечава още повече от мен и чуствах липса, когато той е тъжен на мен ми става адси гадно,че той не е добре ако не го обичах нямаше да плача като луда когато ми каза,че заминава макар и преди това да не бях го виждала и нямаше да чуствам такава липса !

напоследък много често казвате че обичате някой
    не си го виждала,писали сте си там няколко дни и вече е любовта на живота ти...отвсякъде сам "обичам те,та обичам те"/
    1.в нета всеки може да бъде какъвто си пожелае...нямаш никаква гаранция,че този човек не е измислен перфектен образ...Как иначе всички,с които си пишем са идеални,а тея около нас били пълни с недостатъци.Влюбила си се в измислен образ.
    2.връзки от разстояние НЯМА.щом сте от различни градове,няма шанс.Сега е лято,топло е-размърдай си задника,излез навън и ще видиш с колко нови хора,идеални за теб,ще се запознаеш
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Супер фен

Re: Направих грешка и сега страдам...;(

Здравейте! Преди време се запознах с едно момче по скайп,разменихме си снимки той ми каза,че съм сладка и т.н...аз също много го харесах и така писахме си всеки ден и много се разбирахме,но преди време той ме попита дали съв влюбена в него,но аз отрекох защото ме беше страх да му призная(макар,че бях много влюбена в него,и все още съм)след което той ме блокира в скайп МНОГО ми липсва и незнам защо ме блокира като отрекох,че съм влюбена в него искам да си го върна защото го обичам и адски много ми липсва! Дайте ми съвети моля ви...

ДеTцка работа... щом те е блокирам заради такива глупости ,не си заслужава....Не е пораснал още.

Скайп съкс, сладурано, ако ме разбираш. Няма смисъл, по-добре разбери, че нямате шанс да сте заедно и ще го забравиш. Скоро вероятно ще срещнеш някой друг, към когото ще изпитваш още по-силни чувства и най-важното - ще можете да бъдете заедно.

Град
    вкъщи ;д
    Цитирай Първоначално написано от peshost
    Скайп съкс, сладурано, ако ме разбираш. Няма смисъл, по-добре разбери, че нямате шанс да сте заедно и ще го забравиш. Скоро вероятно ще срещнеш някой друг, към когото ще изпитваш още по-силни чувства и най-важното - ще можете да бъдете заедно.
    Да,но не мога да се откажа от него вече 15-20 дни не сме си писали и се чуствам ужасно
    I Love Justin Bieber

Ще ти мине, не се притеснявай. :P (личен опит)

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Скайп - Н Е...

Колкото по-бързо спреш да мислиш за него толкова по-добре. Откажи се да си го върнеш обратно, докато е още време.
    The blood that binds us ..till death unites us

Now you should kill yourself

XHAXHXAHAXHAHAXAHXAHHXAHXAHXAHXAH AHXAXAHXAHXAHXHXAHXAHAXHXAHAXHHXHXAHXAXAHXHAXHAXHA HXXHAHAXXHAXHAHXXHAAHXAXHAHXHA
    вие момичетата сте мн прости ;д;д
    Sing my song all night long as I take hits from the bong

За любов по скайп скоро не бях чувала...Заблуждаваш се,че го обичаш.Просто е някакво временно увлечение

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Охх ,момиче ,на 14 много лесно се вкарвате в такива филми ... Както вече ти казаха -ти си влюбена в собствената си фантазия , която си си изградила.Мога да ти гарантирам ,че поне 70% от представите ти за него са грешни
    Моят съвет е да излезеш навън ,да се запознаеш с нови хора ,вместо да търсиш любовта из интернет..Скайп е една гадна програма ,която незнайно как кара наивните тийнове да се "влюбват" в хора ,които дори не познават в реалният живот ,а след това да се депресират ,когато скайп контактите приключат ...
    Ако ти си момичето от снимката не мисля ,че ще имаш проблеми в намирането на някое свястно момче Сега ти остава само да се осъзнаеш и да го намериш

--------------------------------------------------------

BlueFace е прав , ако ти си момичето от снимката няма да имаш проблеми в намирането на свестно момче , което да е около теб и да те обича истински .
    ПП - и аз съм имал такив подобен проблем , но просто не мисли за него , излизай с приятели запознавай се с нови хора , намери си някакво хоби , занимание или нещо с което да се разсееш .
    Хайде успех ти пожелавам

Град
    Anfield Road
    Нали знаеш, че по скайп, човекът си показва само хубавите страни. Не ми се вярва да си влюбена, а по-скоро си свикнала с него. Просто спри да се занимаваш и ще видиш, че увлечението ще мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си