.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Цитирай Първоначално написано от jivkoz
    Now you should kill yourself
    подкрепям!

Изглеждаш симпатична мацка на външен вид.Разходи се с приятели, запознай се с нови хора - разсей се.Скайп не е по-добра алтернатива, демек SKYPE < ЖИВОТ

Град
    По балкана някъде..
    skype love sucks.
    ACϟDC

..

ами според мен щом те е блокирал само заради това,, не те заслужава !! Остави го,, не си прави труда да ми пишеш от други скайпове.. намери си ново занимание ; ))

Град
    вкъщи ;д
    БЛАГОДАРЯ на всички
    I Love Justin Bieber

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Не го обичаш. Просто си се привързала към фантазията си. В главата ти е един идеализиран образ, а това често се получава при контактите в чата защото не виждаш отсрещната страна директно, а и от там обикновено получаваш само най-идеалните и преувеличени версии. Нормално е да си била в заблуда както сега, така и тогава. Именно съмненията ти, че всичко е просто фантазия, са те накарали да му откажеш, а не както ти си втълпяваш, че за това е виновна срамежливостта ти. Щом сте си писали толкова време за толкова много неща, значи не си и толкова срамежлива. Просто си се уплашила, че всъщност си заобикнала човек от най-идеалните си и преувеличени фантазии и не си искала да се разбият на парчета тъкмо когато са най-хубави. Като цяло така или иначе от тази връзка нищо е нямало да излезе. Най-добре е да не повтаряш същата грешка, концентрирай чувствата си в друга посока от тази, в която очите ти в момента се намират - т.е. обърни поглед от монитора към реалния свят и си намери момче около себе си. Да считаш хора, които познаваш само по скайп за приятели е почти същото като да си имаш въображаеми приятели.
    Хайде, горе главата вече!
    +++++++ Едно голямо БРАВО! Най - точния отговор!
    Bobby <3

Bobby: Bobby give his for Vili ,because she is unique

viLi (^^,): Villi give her for Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!

Град
    вкъщи ;д
    Офф...НЕ мога да го забравя вече много време не сме си писали и аз полудявам опитвам се да го забравя илизам всеки ден забавлявам се с приятели,но не спирам да мисля за него просто....вече НЕ ЗНАМ какво да правя.....всеки ден плача като луда вече не знам какво да правя.....моляя вии дайте ми още някакви съвети как да си го избия от мислите защото вече имам чуството,че ще рухна
    I Love Justin Bieber

Re: Направих грешка и сега страдам...;(

Цитирай Първоначално написано от Sunny95
    Здравейте! Преди време се запознах с едно момче по скайп,разменихме си снимки той ми каза,че съм сладка и т.н...аз също много го харесах и така писахме си всеки ден и много се разбирахме,но преди време той ме попита дали съв влюбена в него,но аз отрекох защото ме беше страх да му призная(макар,че бях много влюбена в него,и все още съм)след което той ме блокира в скайп МНОГО ми липсва и незнам защо ме блокира като отрекох,че съм влюбена в него искам да си го върна защото го обичам и адски много ми липсва! Дайте ми съвети моля ви...
    Не си добре маи

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еми какво да ти кажа.За сега просто ще трябва да понесеш "болката" докато времето не те излекува.
    И няма смисъл да плачеш заради някакво си момче.Има толкова много други.Просто още не си ги срещнала

--------------------------------------------------------

Момчетата на тоя свят са много..не е само 1..направила си грешка и какво? Няма да я плащат петорно, продължаваш да излизаш срещаш се с други момчета и това е, няма какво да се тормозиш.

Град
    вкъщи ;д
    Благодаря
    I Love Justin Bieber

Re: Направих грешка и сега страдам...;(

Цитирай Първоначално написано от bbbrs
    Здравейте! Преди време се запознах с едно момче по скайп,разменихме си снимки той ми каза,че съм сладка и т.н...аз също много го харесах и така писахме си всеки ден и много се разбирахме,но преди време той ме попита дали съв влюбена в него,но аз отрекох защото ме беше страх да му призная(макар,че бях много влюбена в него,и все още съм)след което той ме блокира в скайп МНОГО ми липсва и незнам защо ме блокира като отрекох,че съм влюбена в него искам да си го върна защото го обичам и адски много ми липсва! Дайте ми съвети моля ви...
    Не си добре маи
    Ти пак от каде разбра , че не е добре , а и тя иска съвет , това какъв съвет е ?

Супер фен Аватара на rakiQ
    Опитвах се да го забравя вече с 2момчета но не сатава когато съм с тях си мисля само за него не искам да наранявам повече никого само защото искам да забравя него
    шегуваш ли се?????

наранила си го, знаеш ли? сега е много много трудно да си го върнеш..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    вкъщи ;д
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    Знам
    I Love Justin Bieber

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    +
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    някъде, където няма земетресения
    Даа, той ти се е доверил, ти си му "отказала", той се е притеснил и е намалил комуникациите. Свържи се пак с него, и му кажи че си излъгала. Ама до колко той ще ти повярва е друг въпрос. Щом е в чужбина вече, може би няма да сте заедно, но на него ще му е по добре да знае че има тук някой, който си мисли за него.

Ооо Боже.
    Понеже не ми се четат всички коментари, не разбрах в крайна сметка дали се познавате на живо или само от скайп ? Защото ако е второто ... извинявай, че ще те разочаровам, ама това не е никаква любов. Просто увлечение. И вместо да се косиш заради него, излез навън и живей. Ако разбирам правилно, си на 15 ? Тъкмо ти предстоят най-хубавите години ... общувай с "реални хора", а не с профилчета в нет-а.

Град
    вкъщи ;д
    ^Ам..да само по скайп се пазнаваме... ! И балгодаря за съвета
    I Love Justin Bieber

Даа скайп любов ...
    яя малко се върни в реалността .. ако толкова е държал на теб нямаше толкова лесно да те блокира ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си