.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: I need more SEX!!!

Град
    fadfas

I need more SEX!!!

здравейте аз сам момиче на 17 и още не съм правила секс и приятелките ми постоянно се бъзикат с мен и ми писна вече и търся някой които би ми помогнал: търся си секс парт. които не ме познава просто искам ....
    Не бих го направила по този начин но искам да остане анонимно
    Пишете на лично

Повече от фен
    Браво! А сега барни учебника по български език за седми слас! Не бе, бъзик. А по темата...според мен не е нужно да го правиш сега. По-добре е като намериш правилния човек, но ако си решила твърдо, има доста желаещи (аз съм момиче и не съм лезби)
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Това е жалко. Все едно продаваш торба с домати. Ужас. Вместо да го правиш, защото приятелките ти са прости и ти се подиграват, изчакай да ти дойде времето. След време ще съжаляваш, че заради някакви си празноглави момиченца си направила такава грешка.Особено както ти искаш да е с човек, когото не познаваш. Знаеш ли какви болести може да има и как можеш да си прецакаш живота заради една необмислена глупост ?
    Да обичаш значи да страдаш!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Кофата
    Аз също искам да го направя за пръв път със случаен. А не с човека , който обичам. "Случаен" не осначава първият срещнат..Имам предвид готино момче ,с което се запознавам на , купон , море или планина за една вечер и който после няма да видя повече..

Мега фен Аватара на FuckedUp
    НЕДЕЙ да правиш такава грешка. Ще съжаляваш цял живот

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    темата ебаФка ли е

Град
    Пред очите ти!
    Цитирай Първоначално написано от britzy

Град
    In the middle of Nowhere
    Всеки расъждава по различен начин но това което искаш да направиш е тоста глупаво...Със същия успех можеш да отидеш в някоя дискотека и да се праснеш с някой..Според мен е е доста по-добре отколкото така по нета хахахах...Но ти си решаваш ...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от rIhAnNaLiCiOuS
    Фрапиращо си тъпа Сашке ..

Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

е защо да е тъпа ?! Аз съм момче и също като нея искам първият ми път да е с непознат (не точната дума де, но ме разбирате)

Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Браво! А сега барни учебника по български език за седми слас! Не бе, бъзик. А по темата...според мен не е нужно да го правиш сега. По-добре е като намериш правилния човек, но ако си решила твърдо, има доста желаещи (аз съм момиче и не съм лезби)

няма да е зле и ти да е зле и ти да '' барнеш учебника по български език за седми слас '' .. щ0т си мн0го учена като те гледам праштищ от мазък ..

Има трички които искат някой познат да ги пльокне, но да не е приятелят... какъв е изводът?
    Курвенско е сърцеето курвенска е душата, плаче тя горката ебе и се със него...
    Пък после нека обвиним дявола!!!))
    Ех какъв шарен свят
    Смех
    бой, йебанье и чалга

Е ква дискотека кви 5 лева, те там в дискотеката е друго като я видят във фейс
    Биляна ти на колко години си, нещо не ми са струваш нормална

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Е ква дискотека кви 5 лева, те там в дискотеката е друго като я видят във фейс
    Биляна ти на колко години си, нещо не ми са струваш нормална
    ++
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    предполагам че си на 45-60 години, дърт,дебел, грозен с изкарана пишка от гащите стоящ пред компютъра си по цял ден и чакащ некое сладко момченце на 15-16 (до 20) да ти се върже на номера.

ЕДИН НАВИТ ТУК!
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от billyana
    Аз също искам да го направя за пръв път със случаен. А не с човека , който обичам. "Случаен" не осначава първият срещнат..Имам предвид готино момче ,с което се запознавам на , купон , море или планина за една вечер и който после няма да видя повече..
    И ще ти остане само спомена от него...ах колко романтично

Голям фен Аватара на Callisto
    Изчакай точния човек, а ако "приятелките ти" се ебават с теб им кажи, че са малолетни курви и за разлика от тях, ти поне имаш малко достойнство. Аз изчаках 16 години и се радвам, че го направих с точния човек. С колко момчета съм ходила. С някой даже и по 2 години, но съм чакала да попадна на човек, който да е точно като мен и да препокрива моя идеал. Е срещнах такова момче и още първата вечер го направихме. Просто не се сдържах беше перфектен във всяко едно отношение-от характер, през външен вид чак до хобита и общи интереси. Е днес навършихме 10 месеца заедно. Не съжалявам, че го изчаках. Даже и някой ден да скъсаме поради някаква причина аз бих се съгласила да изчакаме да се наживеем и като по-възрастни и отговорни хора да пробваме пак, понеже такъв човек никога повече не бих могла да открия.
    Един съвет-смени си приятелките. Такива, които ти се подиграват не заслужават да бъдат наричани приятели.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    аФтурке, идвай да та праа жИна!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Грешен сайт.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last