- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
петък ми дойде цикъла и правих секс неделя сутринта но без презерватив не е свършвал в мен купих си тест но още не ми е свършил цикъла... има ли някаква опасност и кога трябва да направя теста?
Науката казва , че е невъзможно..а така не е ли ...гадно..![]()
значи не е възможно да съм бременна така ли ?
плс отговорете
СЕКС по време на ЦИКЪЛ без ПРЕЗЕРВАТИВ правилно ли РАЗБРАХ![]()
по пеинцип няма вероятност да си забременяла щом още си в цикъл, щеше да ти е ясно ако знаеше какво представлява цикъла![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
много ми е малко почти не тече :P
Въпреки това е изключително нехигиенично и създава предпоставки за развитие на множество инфекции. Ама защо да ви пука, нали си се плющите, какво значение има здравето ви.Първоначално написано от Isabelle
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Абе къде сте тръгнали да се ебете без да знаете елементарни неща за собственото ви тяло??
Преди да задаваш тъпи въпроси, можеше малко да си обогатиш знанията, като прочетеш някое и друго изречение за цикъла!
За теста: Абе то не пише ли на кутийката? ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ СЕ ПРАВИ 7/10/14 ДНИ СЛЕД ПОСЛЕДНИЯ ПОЛОВ АКТ!!!!!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Зависи кой ден е и колко силно тече, леко е неприятно. Затова доста хора го правят в банята под душа (пък и така почти не си личи какво и колко изтича).Първоначално написано от billyana
Преди време бях чел някъде, че мъжете от не знам си кое африканско племе имали традиция да шпакловат жените си в тоя период. Така се засилвала връзката между 2мата партньори.![]()
мога ли да си направя теста сега преди да е свършил цикъла ?
По-добре изчакай да свърши и да се изчистиш. А и щом не е свършвал в теб едва ли си бременна.
Ти четеш ли изобщо??Първоначално написано от Isabelle
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Купи си тест. Като отвориш опаковката прочети листовката. На нея ще пише колко дни най-рано след половия акт отчита теста. Изчакай определения брой дни и си го направи. Междувременно седни да си обогатиш сексуалната култура.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
купила съм си теста вече
Значи е време да се научиш да четеш.![]()
Образование, деца, образование.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last