- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя
Аз харесвам едно момиче. Не знам тя дали ме харесва и затова гледам да я впечатля колкото се може повече. Може да се включи, че пиша и любовна лирика. Да де обаче повдигна ли нещо по въпроса, получавам само смяна на темата (а ако реша да представя едно от стихотворенията, получавам едно "яко е" обикновено). Питам повечко по Skype, защото не виждам накъде ще тръгнат нещата на реално. Пък и си е работа за насаме, а се виждаме...кога се виждаме, рядко и то в школата по пиано(където няма естествено място да останеш насаме 15 мин. с някого).Тук мога да кажа и, че окото ми не мигва да гледам навсякъде ха я мерна, да я заговоря или нещо...абе да и привлека вниманието в положителен смисъл. Сега мисля направо да я питам иска ли, не иска ли, че спокоен не спя. Само тя ми е в главата.
Ха кажете ми какво да правя.Изчел съм сумалък статии и форуми ама случай като моя не намерих.
Едно голямо, предварително БЛАГОДАРЯ!
Разбери дали я привличаш. Усмихвай й се повече, прави комплименти, кажи й като на шега, че би било готино да си научите домашното по пиано заедно...А поезията я остави, едва ли я тргова. Май й е безразлична щом всеки път ти казва само "яко е".
много от рано си започнал с лириката..може да я стреснеш![]()
иначе говори с нея и на живо..нищо,че има други хора(по скайп трудно ще и привлечеш вниманието)
прави и намеци,че не ти е безразлична : )))
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Покани я на среща.Разговаряйте , опознайте се.Признай и ,че я харесваш или я питай какво тя изпитва към теб...Ако стане -стане ,ако не -има други ; )
--------------------------------------------------------
Та и вие сте в 1 школа? Защо не я поканиш някъде след упражнения?
+1!Първоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Добре.Тея дни ще ходим на екскурзия.Наумил съм си да и купя нещо.Не нещо за милиони, но не и някакъв боклук от левчето.Нещо хубаво.Идеи някакви имате ли?
Не чакай ситуация да се срещнете и после да се вайкаш, че не е имало време. Нареди ти срещата и я покани.
Нека предположа какви са ти стиховете!
"Сърцето ме боли
защото до мен не си ти
потъвам в самота
разяжда ме отвътре болката"
уу какъв гениален текстописец съм ^^ Нали?
А момичето ти казва "яко е" от любезност. Всъщност и е досадно. Не й копвай стихчетата си.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
точно и ясноПървоначално написано от BlueFace
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!