.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Бавен компютър

Някой знае ли от какво може да се е породил следния проблем: След като ми преинсталираха компа забелязах, че нещо стана по бавен... В смисъл, че преди да го преинсталнат например NFSU2 вървеше без проблем и без лаг, а сега лаги доста... Графиката не е бутана и като цяло компа стана един такъв муден, което много ме дразни и се чудя от какво ли може да е станало всичко това??? Ако някой знае как може да се оправи проблема, моля да пише тук или на скайп: chowder_1208

Супер фен
    Може да има вируси.Сканирай го изцяло за вируси.И виж да не ти е пълен диск ц или д да няма свободно място.В ц трябва да има около 5 гб свободна памет.Може да ти бави щот частите са се напълнили с прах.Почисти ги.Може да е от уиндолса.Може да иска ъпдейт на уиндолса

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Бавен компютър

Цитирай Първоначално написано от Sp0t
    Някой знае ли от какво може да се е породил следния проблем: След като ми преинсталираха компа забелязах, че нещо стана по бавен... В смисъл, че преди да го преинсталнат например NFSU2 вървеше без проблем и без лаг, а сега лаги доста... Графиката не е бутана и като цяло компа стана един такъв муден, което много ме дразни и се чудя от какво ли може да е станало всичко това??? Ако някой знае как може да се оправи проблема, моля да пише тук или на скайп: chowder_1208
    Инсталираха ли ти драйвери за видеото ... щом "лаги" мисля че тва ти е проблема !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

anonymous682486
    Guest
    еми след инсталацията трябва да се изчисти компа ти Локален диск (C там където се намира важните неща трябва да се изчисти по време на инсталацията.....И след инсталацията започваш да инсталираш важните драивери на компа (графиката звуците доставчиците и т.н)и след това инсталираш първо вирусна програма и после рестартираш компа ти и след това инсталираш програмите,игрите и т.н .... ако си инсталирал компа както ти писах тогава даи информация на програмите на компа ти тия за драивери........

anonymous682486
    Guest
    еми след инсталацията трябва да се изчисти компа ти Локален диск (C там където се намира важните неща трябва да се изчисти по време на инсталацията.....И след инсталацията започваш да инсталираш важните драивери на компа (графиката звуците доставчиците и т.н)и след това инсталираш първо вирусна програма и после рестартираш компа ти и след това инсталираш програмите,игрите и т.н .... ако си инсталирал компа както ти писах тогава даи информация на програмите на компа ти тия за драивери........

anonymous682486
    Guest

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    пробвай да дефрагментираш

anonymous704272
    Guest
    Вземи CCleaner, Дефрегмантирай, Изтрии ненужните неща от десктопа ( да има ефект!), Виж дали има всички драйвери и успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си