- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- eвро-лева
Хора, наще ми дадоха 150 евроо.. искам да ги обърна в левове.. обаче съм на 14.. в чейнч бюро наистина ли лъжат.. ии като цяло искам мнениее ??![]()
А ти като си на 14 да не мислиш, че някъде ще ти приемат парите?
Ако да - то 100% ще те прецакат.
Grumpy old madman
Дай ги на някоя кака или батко, на която/който вярваш.
Те трябва бюрата да си имат някаква фиксирана комисионна..
150Първоначално написано от HarleyFlanagan
Аз на 14 молех нашите за 10 лева за топка (по 2 лева на човек) и гуменки за 8 лева![]()
Grumpy old madman
Гладна кокошка ...Първоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
Grumpy old madman
Еее те са ми за р.д.-то ;д ноо ако отида сама, дали ще ми ги обърнат ?
аз ше ти ги обменя, немаш проблеми.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
да ще ти ги обърнат
Толкова ли е трудно да помолиш майка си/баща си да ти ги обменят?Първоначално написано от jFoxx
Първоначално написано от eliyiy
Сега не е добър момент да обменяш евро в лева. Ако не ти трябва да си купиш нешо определено - изчакай и ги дръж в евро!
и ако все пак много искаш да ги обмениш - по-добре не ходи сама. първо курсовете, които са изписани навън не винаги са истински и често те набутват и вътре ги обменят на по-нисък курс. накарай някой от ваште или друг роднина да ти ги обмени, щото едва ли ще си толкова бърза в сметките, за да разбереш дали ще те прецакат или не. Освен това не съм сигурна, че има някой нормален, който да обмени 150 евро на 14-годишна... Не съм сигурна дали не ти трябват минимум 18 години![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
в банка, бе,деба
или някой твой познат, който е в чужбина, но си идва чат-пат тук.
второто е за предпочитане![]()
+ Мани ги тея чейндж бюра ! Само, че в банка искат лична карта и 18 години.Първоначално написано от cherinka
Или си ги дръж в евро, или ги дай на родителите си те да ги обменят.
Препоръчвам ти да си ги държиш в евро![]()
не искат 18 може и с лична карта под 18
абе как ще те излъжат и аз сменям и не ме лъжат ,а нямам 18
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Мерси на всички за отговорите, днес ходих до Витошка, там ми ги обмениха.Курса беше 1,95 и не ме излъгаха. : ) Темата може да се заключи.![]()
Курсът е константа, тъй като е фиксиран от международните финансови институции.
Само за твоя информация.
ок..Първоначално написано от jFoxx
пс: точно щях да кажа, че се изписха глупости...аз съм обръщал пари доста пъти сам в последните години и не са ме прецаквали нито веднъж. Ходиш в банка или Western Union и няма проблеми...