.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Натурален шоколад Своге

чувал съм че е диатичен
    какво мислите за шоколада?при положение че не ям сладко,тестено и газирано с цел оформяне, мога ли да си позволя да го ям през ден-два ?

Супер фен Аватара на zoreto
    Не ,ако прочетеш,колко е натурален ,че и със захар вътре по -добре мини без шоколад или си вземи някой с голяма съдържание на какао (75% 80% имаше и един 99%)

обожавам го

Re: Натурален шоколад Своге

Цитирай Първоначално написано от Milen0v
    чувал съм че е диатичен
    какво мислите за шоколада?при положение че не ям сладко,тестено и газирано с цел оформяне, мога ли да си позволя да го ям през ден-два ?
    амиии определено не е диатичен .. съдържа доста калориики .. вземи си чист , над 80% .. само дето няма вкус на шоколад.. дори е леко гадничък, но може пък да ти хареса .. а иначе не знам как живееш без шоколад.. аз мога без всичко останало, но не и без шоколааад .. всъщност може да си хапваш, но в умерени количества ..

истинския натурален шоколад ГОРЧИ !!! Ти изобщо ял ли си ?? Вуйчо ми като беше в Германия ми донесе и аз докато взех едно парче и го изплюх.Ужасен е

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз да нямам 20 живота.Един път се живее,затова ям каквото ми се яде,пуша,мн. малко пия и по жени не ходя.
    Вместо да гладуваш,започни да се движиш повече и спортувай.

Супер фен Аватара на radeberger
    Ако ядеш шоколад сутрин по малко , не би трябвало да ти се отрази кой знае колко .

тоя шоколад е всичко друго, но не и натурален.
    впрочем, търкаляше се вкъщи довчера един, уж 90% какао, а на опаковката пак пишеше, че съдържа захар. действително беше горчив и гаден, но все пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си