- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мнения за сефте
От всичко до тук разбрах, че толкова гледам да е добре, че прекалявам... Вечеря, лека разходка, след това филмче в къщи с по чаша вино, по време на филма гушкане и т.н. за да се отпусне девойката, след като свърши филма паля една ароматна свещ, пускам романтична музика(дайте идея за така) и всичко трябва да е точноМисля, че е доста по простичко и ще свърши много добра работа като цяло. Дори може с идеята за връзването на очите, след като свърши филма(ако го дочакаме да свърши) и връзвам очите, тогава вадя бутилката с виното, 1-2 ароматни свещи и музиката ...
И пак казвам по втория ми въпрос извън протичането на вечерта много искам да чуя мнение
И поради факта, че нямам опит, тук няма да питам за подробности около самото действие, защото има доста други подобни теми![]()
Аз като правя секс, няма значение с любим човек или не, винаги се отдавам на 100%, все едно го правя с най- голямата ми любов и си ми е приятно.Първоначално написано от krem4et0
Просто каквото отношение показваш, това и получаваш.. С други думи за да е супер секса не е необходимо да е непременно с любим човек.
Мда, това се въздържах да го напиша в горния ми пост, но е абсолютно вярно. Ако е от тънкообидните, бъди подготвен да отнесеш злобно подмятане.Първоначално написано от ОНЯ
Много апокалиптично гледаш на нещата. Може да не е толкова недодялана.Първоначално написано от ОНЯ
Тук вече се тревожиш излишно- една свещ от чаените държи 4 часа. В някоя от паузите ще я сменят.Първоначално написано от ОНЯ
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Точно това ми беше и идеята на всичко.Първоначално написано от krem4et0
Просто смятам, че първия път трябва да бъде направен с чуство един вид
Много ясно, че след това се прави за спорта![]()
Много добра идея наистина. Прочетих всички мнения, с повечето от тях съм съгласна, с останалите - отчасти. За свещите - според мен 3 са абсолщтно достатъчни в ъглите на стаята. За виното - внимавайте от притеснение да не се напиете и да заспите хахаха. За цветето - може би още в ресторанта една розичка е достатъчна - стилно, класическо и красиво. За предпазните мерки е ясно. И наистина не й казвай да се освежава, защото, ако съм аз, ще си тръгна и няма да ме видиш повечеА и още нещо - може и да сложищ свещите предварително по местата им, но да ги запалиш докато тя е там, аз лично бих се разтопила на леглото от кеф :P успех и дано всичко мине както трябва :P
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
много сложно си го измислил
ама хубава идея е))
bocko90, не е така да ти кажа. Първите 2-3-5 пъти на нея едва ли ще й е особено приятно. Аз имах дискомфорт при проникване цяла година след това. Зависи от момичето де, но винаги секс трябва да се прави, когато го почувстваш, а не просто защото трябва или гониш норматив. Към сексът трябва да се подхожда с желание, страст и когато сте на тази вълна и двамата. А не просто.....ей така, дай да правим секс, че е сме правили 2 дни.
Е това говоря за след доста време. Наясно съм, че на нея ще и е кофти бая време ...
До първия си път секи мисли че е специален след това сичко е Въртиии па си оди![]()
Според мен е по-добре да и кажеш, че си девствен, аз бих искала да знам.Успех!
Мога да ти отговоря от гледна точка на момичето, защото до преди няколко дни аз бях подобно положение, само че в случая само на мен ми беше за първи път! Адски бих се притеснила, ако приятеля ми направи всичко това. Така се чувствам задължена да спя с него, един вид той се е приготвил, планирал е всичко и ако нещо се обърка вината ще падне върху мен. Един съвет .. не си набелязвай определена вечер, остави нещата да станат естествено .. пицата - ок, филма - добро хрумване (по - добре гледайте филм в къщи, по време на романтичните сцени стават чудеса), когато атмосферата стане малко по - интимна започни с целувките, прегръдките, покажи и колко е важно това и за теб, така и тя ще се отпусне и всичко ще стане като по учебник
. Не прибързвай дай и време, когато момента настъпи тя сама ще премине към следваща фаза (несъзнателно
) - от друга страна, ако планираш всичко в главата ти ще изглежда идеално и наистина звучи така, но все нещо ще се обърка 100% гаранция и тогава ще се притесниш и ще оплетеш конците.
P.S 1: просто остави нещата да се случат така както трябва! Плановете се провалят и после ще те е яд... от мен толкова надявам се да съм помогнала
P.S 2: УСПЕХ![]()
ХАХАХАХА ОМГ к'ви са тея чаени свещи, пирцарии, ресторанти, вино шоколади ххахахах .. караш я у вас и от вратата: "Сваляй гащите животно и напрао с мекия...Успех
![]()
твърде много мислиш
Ааамммм...не ,че ми е работа амаа... "bocko90"....тва значи ли,че си нааа ....20?И имаш такива утопично-романтични виждания за 1вия си път?
Добре де, ама никой не зададе един въпрос: Попринцип ли си от момчетата, които правят такива неща - в смисъл, цвете, ягоди, сметана, шоколад етц.. от по-романтичните или не? Защото аз ако съм, ще се почувствам задължена да го направя, а тя може точно тоя ден да не иска - да не е в настроение, да е в цикъл дори (което ти няма как да знаеш, освен ако не ти е дала график, нали?)...
Това с освежаването да зарежи... Бих те посъветвала филмът да е у вас и да й кажеш да го открие из компа, а през това време ти истимарската затъмняваш стаята - пускаш щори, дърпаш пердета етц и можеш да й предложиш да се "мушнете под завивката (облечени), за да ви е по-уютничко"...
Просто си го измислил прекалено нагласено. Ягодки може да си похапвате докато гледате филм, да я гризнеш по ухото и да й дадеш ягодка примерно, ама сметана и шоколад... нали ти казах, ако попринцип не си такъв човек, ще й стане ясно от 100 км и не се знае как ще го разтълкува.![]()
Аз ти предлагам да я напиеш или дрогираш,да я закараш у вас,мяташ я на леглото и деистваш мъжкатаправиш го цяла вечер и на другия ден тя няма да помни нищо
![]()
Angelow, при положение, че е девствена, мекия ще свърши много добра работа.![]()
![]()
.. ако момчето ми ми направи такава изненада .. ще съм най-щастливата ..![]()
ноо .. ако пък тя не е готова .. може да се чувства ДЛЪЖНА да спи с теб ..![]()
поговорете предварително ,, за секса и ако и двамата сте готови , направене го
ПП. кажи и че си девствен , щом и тя е ,, притеснениятя й щи са по-малко (:
Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
Усмивката е моята запазена марка !!!!![]()
.. ако момчето ми ми направи такава изненада .. ще съм най-щастливата ..![]()
ноо .. ако пък тя не е готова .. може да се чувства ДЛЪЖНА да спи с теб ..![]()
поговорете предварително ,, за секса и ако и двамата сте готови , направене го
ПП. кажи и че си девствен , щом и тя е ,, притеснениятя й щи са по-малко (:
Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
Усмивката е моята запазена марка !!!!![]()
Първия ми път беше първи път и за приятеля ми.Той не е криел никога от мен това,че е девствен.И дори ми беше хубаво,че ни е първи път и на двамата.Бяхме приеснени малко,но всичко мина добре.Бяхме си правили планове кога,как,какво и т.н.,но както казаха другите,че става обикновено и при нас стана така .. объркаха се работите и не стана тогава.Случи се наистина неочаквано,без да е мислено...просто стана и беше хубаво.Нямаше свещи,вино,сметана,лед ии т.н. и т.н.,но не мисля,че ми бяха и нужни.Държанието му,ласките,думите и всичко,което правеше той за мен направи нещата перфектни и хубави.Така,че ... не му мисли много и просто се отдай на момента.
абе повечето от момчетата , какво се ебавате с него може би момчето е романтично .. пък кви са тия айде от врата за краката .. много сте зле честно.. по темата по добре някой филм у вас без много престаравания , нещатата сами че станат .. УСПЕХ
![]()
Мизерници .