.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Много го мислиш.

Това става спонтанно.

Naistina predstavata ti za ve4erta e o4arovatelna. Napravi vsi4ko,koeto izbroi,zashtoto tia shte vidi nejneta ti strana,a ne mom4e,koeto iska samo seks. Ne i kazvai,4e si devstven,zashtoto shte se pritesni,4e mojesh da obyrkash neshto,kakto biha go napravili pove4eto momi4eta-vkliu4itelno i az..

za 100 leva si kupi 2 butilki cherno johnny, natrqskaite se kato praseta, puk na sutrinta rabotata sama she si e stanala haha

Ае момче много филми си гледал и без тия приготовления ще те помни цял живот...повярваи хем ш я боли хем срамът и т.н. тай че недей чак толкова са филмира

Според мен нещо от сорта ще е достатъчно :
    Излезте някъде навън (според мен на ресторант няма смисъл .. )после я покани във вас .. няма смисъл от свещи или ако има да са малко , колкото за обстановката , гледайте някое хубаво романтично филмче , през това време може да се гушкате [ натискате ] . Виното може и по време на филма да е .. След това всичко ще си дойде !

Не е нужно много престараване .. , защото както казаха много хора преди мен .. после ако не е готова ще се чувства ЗАДЪЛЖЕНА ..
    Успех !

Аз попринцип не съм романтичка...но много се радвам , че има момче ,което толкова мн ще се постарае да зарадва приятелката си...евала ..наистина е малко прекалено,но както казах аз не см такъв тип човек ..може би ще е добре да пропуснеш или вечерята или киното... надявам се приятелката ти да оцени това ,което правиш за нея) браво ии приятно прекарванеее ; Д

Много мислиш пич...просто го направи...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Много мислиш пич...просто го направи...
    Sex.Just do it.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ако наистина държи на теб дори ще се зарадва като и го кажеш. Ако е някоя пикла не си заслужава. Дано всичко протече гладко и това което си замислил не се развали, ще бъде красиво. Успех ! И гледайте да не се подпалите
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Пич направи го така както си го замислил пицарииката винцето, ягодите ,свещите(филмчето си го гледкайте у вас).Обърни внимание че повечето момичета казаха че ако едно момче направи толкова неща биха се чувствали задължени да го направят е какво по добро от това даже си мисля че ако наистина го направиш както трябва ще си легне с теб защото ще разбере че наистина държиш на нея

само не мога да разбера що ще има приготовления 4 часа за нещо което ще подължи 2 мин трябва да гледате малко по рационално на нещата
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Re: Мнения за сефте

Цитирай Първоначално написано от bocko90
    Става въпрос за първия ми път, не само на мене, а и на момичето с което ще го правя. Годините смятам, че не са от значение, просто и тя и аз сме решили, че трябва да бъде с правилния човек, а не за отбиване на номера
    Знам как да я предразположа и т.н. просто ще опиша как смятам да го направя и да кажете какво мислите за нещата който съм измислил пък и много ми се иска да го направя така, че момичето да ме запомни за цял живто един вид
    Представям си го така - вечер, отиваме на вечеря, в някоя пицария да кажем и си прекарваме добре, след това вечерта продължава като отиваме на кино на някоя романтична комедия примерно и свършва като я завеждам вкъщи, предлагам и да се освежи в банява за около 10-на мин. докато аз през това време паля малко свещи в стаята, по коридора до стаята ми, бутилка вино с купа ягоди с сметана и шоколад, оправям леглото и чакам да влезе в стаята ми(тука някъде може и едно цвете да се яви ама не знам къде ).
    Има и нещо което леко ме притеснява въпреки, че не го мисля кой знае за какъв проблем ама все пак - не съм и казвал, че и аз съм девствен и не знам ако и го кажа да не реши, че иска да го направи с някой по опитен така да го кажа...
    В това съм апсолютно сериозен и може някой да ме нарекът лигав да кажем, но ви уверявам, че просто в момента така расъждавам и така съм преценил, дори съм спортисче, а не някой 160кг който не става от пс-то
    Брато забрави за целия план просто си прекарайте хубаво някъде ,а след това може да го направите съвсем обикновенно ,а ти нали сам каза че не е просто за да отбиете номера тогава защо си мислиш ,че ще избере някой по опитен
    Da da

това за банята няма да ти го прости залагам си главата аз лично не бих го простила свещи, вино, ягоди, сметана ? да се шашне още от вратата няма смисал всеки луд с номера си за 90 направо ми е гадно :Д
    поредното объркано хлапе

Re: Мнения за сефте

Цитирай Първоначално написано от bocko90
    Става въпрос за първия ми път, не само на мене, а и на момичето с което ще го правя. Годините смятам, че не са от значение, просто и тя и аз сме решили, че трябва да бъде с правилния човек, а не за отбиване на номера
    Знам как да я предразположа и т.н. просто ще опиша как смятам да го направя и да кажете какво мислите за нещата който съм измислил пък и много ми се иска да го направя така, че момичето да ме запомни за цял живто един вид
    Представям си го така - вечер, отиваме на вечеря, в някоя пицария да кажем и си прекарваме добре, след това вечерта продължава като отиваме на кино на някоя романтична комедия примерно и свършва като я завеждам вкъщи, предлагам и да се освежи в банява за около 10-на мин. докато аз през това време паля малко свещи в стаята, по коридора до стаята ми, бутилка вино с купа ягоди с сметана и шоколад, оправям леглото и чакам да влезе в стаята ми(тука някъде може и едно цвете да се яви ама не знам къде ).
    Има и нещо което леко ме притеснява въпреки, че не го мисля кой знае за какъв проблем ама все пак - не съм и казвал, че и аз съм девствен и не знам ако и го кажа да не реши, че иска да го направи с някой по опитен така да го кажа...
    В това съм апсолютно сериозен и може някой да ме нарекът лигав да кажем, но ви уверявам, че просто в момента така расъждавам и така съм преценил, дори съм спортисче, а не някой 160кг който не става от пс-то

Първо иди на курва да потренираш, че излагацията ще е голяма.

Според мен приготовленията ти (при положение, че ще й бъде първи път) ще я притеснят.
    Това, което си замислил е уникална изненада, много романтична, но е по-подходяща за партньори, които вече правят секс и които са се опознали в този аспект - за да може след романтичната вечеря, свещи, шоколад, вино и т.н., последвалото изживяване (сексът) да е също толкова хубаво. Тоест - мисля, че трябва да оставиш романтичната си изненада за по-нататък във връзката ви.
    Не е казано, че първият път трябва да е планиран толкова предварително.
    Важното е да е на място, където никой да не ви притеснява, където тя да се чувства удобно (ти също) и уютно. Друго важно нещо е да сте говорили преди това - тя да е потвърдила, че иска да спи с теб (защото иначе ако решиш все пак да й устроиш замислената от теб романтична вечер, е възможно тя да се обиди, ако не сте си говорили преди това и не сте се изяснили, че някога искате да спите заедно). Виждам, че доста хора преди мен са ти казали, че е по-добре първият път да е по-простичък и нежен, а не да е изпипан.

А иначе, повярвай ми - когато минете напрежението на първия път и започнете да спите заедно редовно, и тогава приложиш твоя романтичен замисъл, тя пак няма да го забрави никога - нищо, че не е осъществен в първия ви път.
    Да знаеш - държанието ти и това да си внимателен към нея и да не бързаш в действията си, ще я впечатлят и разчувстват много повече, от течния шоколад и сметаната.

Хубаво си го измислил, но наистина забрави за всякакъв план който ти се върти из главата. Хубаво е тези неща да стават спонтанно.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Ако е за някой път, различен от първия - супер! Но момичето и без това ще е притеснено от това, което следва. Всички тези приготовления само ще я накарат да се чувства задължена и притисната от обстоятелствата, което ще засили притесненията й.
    Моят съвет е да го даваш по-простичко първия път. Приглушена светлина, цветенце - ок. Тиха музика и много гушкане. Не започвай веднага с "любовната игра". Полежете си, поговорете си. Когато и двамата сте на една вълна останалото ще ви дойде отвътре. Не го мисли толкова.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си