- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мнения за сефте
Много го мислиш.![]()
Това става спонтанно.
Naistina predstavata ti za ve4erta e o4arovatelna. Napravi vsi4ko,koeto izbroi,zashtoto tia shte vidi nejneta ti strana,a ne mom4e,koeto iska samo seks. Ne i kazvai,4e si devstven,zashtoto shte se pritesni,4e mojesh da obyrkash neshto,kakto biha go napravili pove4eto momi4eta-vkliu4itelno i az..
za 100 leva si kupi 2 butilki cherno johnny, natrqskaite se kato praseta, puk na sutrinta rabotata sama she si e stanala haha
Ае момче много филми си гледал и без тия приготовления ще те помни цял живот...повярваихем ш я боли хем срамът и т.н. тай че недей чак толкова са филмира
![]()
![]()
Според мен нещо от сорта ще е достатъчно :
Излезте някъде навън (според мен на ресторант няма смисъл .. )после я покани във вас .. няма смисъл от свещиили ако има да са малко , колкото за обстановката , гледайте някое хубаво романтично филмче , през това време може да се гушкате [ натискате ] . Виното може и по време на филма да е
.. След това всичко ще си дойде !
![]()
Не е нужно много престараване .. , защото както казаха много хора преди мен .. после ако не е готова ще се чувства ЗАДЪЛЖЕНА ..![]()
Успех !![]()
Аз попринцип не съм романтичка...но много се радвам , че има момче ,което толкова мн ще се постарае да зарадва приятелката си...евала ..наистина е малко прекалено,но както казах аз не см такъв тип човек ..може би ще е добре да пропуснеш или вечерята или киното... надявам се приятелката ти да оцени това ,което правиш за нея) браво ии приятно прекарванеее ; Д
![]()
Много мислиш пич...просто го направи...
Sex.Just do it.Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
Първоначално написано от eliyiy
Ако наистина държи на теб дори ще се зарадва като и го кажеш. Ако е някоя пикла не си заслужава. Дано всичко протече гладко и това което си замислил не се развали, ще бъде красиво. Успех ! И гледайте да не се подпалите
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Пич направи го така както си го замислил пицарииката винцето, ягодите ,свещите(филмчето си го гледкайте у вас).Обърни внимание че повечето момичета казаха че ако едно момче направи толкова неща биха се чувствали задължени да го направят е какво по добро от товадаже си мисля че ако наистина го направиш както трябва ще си легне с теб защото ще разбере че наистина държиш на нея
само не мога да разбера що ще има приготовления 4 часа за нещо което ще подължи 2 мин трябва да гледате малко по рационално на нещата![]()
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
Брато забрави за целия план просто си прекарайте хубаво някъде ,а след това може да го направите съвсем обикновенно ,а ти нали сам каза че не е просто за да отбиете номера тогава защо си мислиш ,че ще избере някой по опитенПървоначално написано от bocko90
![]()
Da da
това за банята няма да ти го прости залагам си главатааз лично не бих го простила
свещи, вино, ягоди, сметана ?
да се шашне още от вратата няма смисал
всеки луд с номера си за 90
направо ми е гадно :Д
поредното объркано хлапе
Първоначално написано от bocko90
Първо иди на курва да потренираш, че излагацията ще е голяма.![]()
Според мен приготовленията ти (при положение, че ще й бъде първи път) ще я притеснят.
Това, което си замислил е уникална изненада, много романтична, но е по-подходяща за партньори, които вече правят секс и които са се опознали в този аспект - за да може след романтичната вечеря, свещи, шоколад, вино и т.н., последвалото изживяване (сексът) да е също толкова хубаво. Тоест - мисля, че трябва да оставиш романтичната си изненада за по-нататък във връзката ви.
Не е казано, че първият път трябва да е планиран толкова предварително.
Важното е да е на място, където никой да не ви притеснява, където тя да се чувства удобно (ти също) и уютно. Друго важно нещо е да сте говорили преди това - тя да е потвърдила, че иска да спи с теб (защото иначе ако решиш все пак да й устроиш замислената от теб романтична вечер, е възможно тя да се обиди, ако не сте си говорили преди това и не сте се изяснили, че някога искате да спите заедно). Виждам, че доста хора преди мен са ти казали, че е по-добре първият път да е по-простичък и нежен, а не да е изпипан.
А иначе, повярвай ми - когато минете напрежението на първия път и започнете да спите заедно редовно, и тогава приложиш твоя романтичен замисъл, тя пак няма да го забрави никога - нищо, че не е осъществен в първия ви път.
Да знаеш - държанието ти и това да си внимателен към нея и да не бързаш в действията си, ще я впечатлят и разчувстват много повече, от течния шоколад и сметаната.
![]()
Хубаво си го измислил, но наистина забрави за всякакъв план който ти се върти из главата. Хубаво е тези неща да стават спонтанно.