Това не ми е ясно да не би хората и по специално жените (момичетата) на 19 съм винаги съм се опитвал да се държа възможно най-добре с момичетата мил съм опитвам се да им угодя на всичко колкото и откачено да е не съм от най-умните средно интелигентен някой казват че съм странна птица но най-вече като се разлигавя повече не съм от най грозните нито пък съм от най красивите симпатичен съм разбирасе нямам пари всички момичета на които съм им казвал че ги харесвам или са ми казвали че ме харесват само като приятел дрън дрън глупости или че съм им бил като брат и подобни простотии ест съм имал и по брутални една като и казах че я харесвам ми отвъртя такъв шамар че 4 дни незнаех на кой свят съм а друга пък побягна към тях и незнам на мен ли ми има нещо или на момичетата казват че тарсят момче което да ги разбира изслушва и да е мил а като го намерят му разправят някакви простотии за приятелство и тн.(не че се самоизтъквам)ако някой успее да ми каже какво да направя ще съм му благодарен пробвал съм какво ли не гардероба си го сменявах 10-15 пъти най малко като поведение бях себеси пробвал съм и с други начини на държание но нъцки все едно и също и после момичетата разправят че знаели какво искат

П.П.На 19 съм и да подчертая че нямам нищо против женският пол

П.П.2 ЗА граматическите грешки и за несъществуването на препинателни знаци и за това че съм неграмотен моля без коментари в тази насока и също така моля тези които всеки път когато пиша колкото и рядко да е се заяждат или да не се заяждат или да не пишат по темата ATF знам че имаш органическа непоносимост към мен но моляте този път без караници