Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
Добре, обясни ми как може да си на 20(близо) и да си такова мекотело? Казали ти така, прочел си някъде иначе и хоп! - правиш го. 20 пъти си се променял(силно казано) и за чий?
Докато продължаваш да ходиш по свирката на някой си и някоя си, нЕма и да те огрее и откъм гаджета, и откъм приятели.
Щом досега не си научил да отстояваш себе си и мнението си, мислиш ли, че изобщо ще успееш занапред? 'Щото основите на характера се градят в една малко по-ранна възраст.

umri, точно днес гледах в един сериал за една двойка, която си имаше момченце, някъде на около 5-6. Майката го учеше да е галантно с жените, да им угажда и т.н. Детенцето излезе на среща и дамата му му се качи на главата, бащата видя това и му приказва същите тия неща като теб.
Чак да съм близо до 20 малко пресилено но това е друга тема никой не ми не казал а да съм прочел не съм всичко съм го правел по собственно усмотрение а 20 пъти съм си променял само стила на обличане доста често отстоявам мнението си но просто не обичам да се карам с хората освен ако не е крайно наложително затова понягога оставям да си мислят че са прави просто за да не избухна и да не се скарам с някой