.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Комплексарска история

Здравейте, в 8 клас съм и имам проблем със съучениците си. Винаги съм умяла да общувам с хората, да намирам общи теми имам си и чувство за хумор но уви още от началото на учебната година възникнаха проблеми с комуникацията с по-голямата част от класа ми. Едни казват че ги дразня, шушукат си зад гърба ми (и момичета и момчета), и то все хора които не ме познават добре. Не знам защо просто, нещо на характера ми ли има или какво, но хората вече започват да ме отбягват. Знам че проблема е в мен, но просто не знам какъв е! Не съм нагрубила никого, не съм се карала с никого но просто нещата не бървят на добре. Все повече и повече чувам хората да си говорят зад гърба ми. Дали не е от пубертета, който ще премина и всичко ще се оправи или пък нещо има в мен?!?! Не съм от онези затворени комплексари, но тези хора ще ме довършат просто, знам че ако не направя нещо, често ще виждате комплексарски теми от мен Моля ви за съвет какво да направя, да си мълча и да изчакам всичко да мине или да се променя защото явно има нищо в мен което отблъсква хората. Мерси предварително и сори ако има правописни грешки

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Моля ви за съвет какво да направя, да си мълча и да изчакам всичко да мине или да се променя защото явно има нищо в мен което отблъсква хората.
    От една страна не трябва да чакаш и да си мълчиш, защото нещата няма да се оправят от само себе си. От друга, обаче, не е хубаво да се променяш, защото няма да си ТИ. Имаш ли си приятели в класаа? Говорим за хора, на които имаш доверие. Защото ако имаш такива, изобщо да не ти пука какво мислят другите. Смисъл това е хорско мнение и не трябва да ти прави впечатление. Но ако искаш наистина да разбереш причината, говори с тях. Кажи им да ти обяснят какво точно ги дразни в теб.
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на diksi
    А ти какво чуваш в слуховете?? Предполагам там се крие ``нещото``, с което ги отблъскваш по един или друг начин..

Нов клас?!
    Нормално е да се делите на групички.Не може всички да си паснете като характери.Започни да общуваш с другите,които не те избягват.

Повече от фен
    Споко, тва с не харесвам тоя не харесвам оня са пубертетски истории и до 1-2 години гарантирам че всичко ще се оправи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си