.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен
    Град
    <3

Фен тема: P.I.F.

Не,не,не,няма как просто да не оставя възхищението си в тоя раздел. Искрено съжалявам и ми е малко тъжно,че сега няма такава истинска,красива и въздействаща българска музика като тази на P.I.F. <3

http://vbox7.com/play:962e940f Едва ли има някой,който да не се е разчувствал на тази песенн <3 Обичам я <3

Има ли феновеЕ?! ^

П.П Искам да отбележа и възмущението си от това,че обвиниха ДИмо от P.I.F в това,че е пребивал приятелката си от Music Idol. Не ме интересува кой е бил,тоЗ човечец е уникален...такива страшни текстове....направо настръхвам <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    P.I.F са феномен. За мен няма по-красив начин на изразяване от този, в техните песни. Столкова малко думи казват толкова много и всичко е пропито с толкова много чувство... Каквото и да кажа ще бъде недостатъчно.

http://vbox7.com/play:6ce71341
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово

Re: Фен тема: P.I.F.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

П.П Искам да отбележа и възмущението си от това,че обвиниха ДИмо от P.I.F в това,че е пребивал приятелката си от Music Idol. Не ме интересува кой е бил,тоЗ човечец е уникален...такива страшни текстове....направо настръхвам <3
    Не ставаше въпрос за него,а за барабаниста Димитър Симеонов.
    Иначе обичам старшно много Бг музика и определено P.I.F са ми сред фаворитите.
    http://vbox7.com/play:ae013bba
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен Аватара на play23
    Бротовчед ми свири в групата и наистина правят хубава музика.

Град
    Варна
    Фен съм, наскоро им изтеглих дискографията... Иначе не съм виждал да се продават сд-та (само в оринджа съм гледал, де...). Действително, песните им са пълни с чувство, музиката и текста просто си личат, че са правени от сърце. И състава е на ниво. За мен това си е нов стил

Мега фен Аватара на December

Re: Фен тема: P.I.F.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

За онази сляпата ли става въпрос?
    Иначе харесват ми.Смятам скоро време да си изтегля дискографията ^.^
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си