Ооо, нямам никакво намерение да й споделям в скоро време или по такъв начин. Въпросът не е как да постъпя с нея, интересно ми е как биха реагирали момичета, ако им се случи такова нещо (от страната на другата, харесваната). И казах, доукрасете си го - осъзнавам, че не е съвсем наред зададен въпроса. xD
Иначе съм напълно съгласна с мармаладка, и аз съм размишлявала за тия неща и бих го определила по-скоро като временно сексуално влечение (ама наистина много силно), връзка - в никакъв случай, поне до момента. Изобщо не ме привлича мисълта за връзка с друго момиче, мислила съм, осъзнала съм, че фактически не знам и аз какво искам от нея, след като всъщност не искам и не мога да си представя връзка, но не мога просто ей така да спра да я харесвам. Затова казах, че след като се запозная с нея и я поопозная, е твърде възможно да спра. Ама изгледи за близко запознаване няма. хР
Абе като цяло какво да кажа, освен че времето е отговорът... Колкото и да осъзнавам в момента нещата с разума си, сърцето си иска своето...
ПС. Въпросът си важи, ако искате се абстрахирайте от историята.