.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Мнение

Мнение

Какво смятате за девствените момичета на 25-28....едно момче би ли се занимавало с такова момиче....

Супер фен Аватара на radeberger
    Като цяло повечето хора губят девствеността си в тийнейджърска възраст. Следователно ще си помисля, че има причина това да не се е случило при нея. Може да е твърде срамежлива или да има нереални изисквания за партньор, или по-различни разбирания по отношение на секса. В случай, че имам връзка с такова момиче и го разбера впоследствие, не би било проблем за мен.

Да, именно заради срамежливост, притеснителност

Супер фен Аватара на radeberger
    Помисли какво те кара да се чувстваш некомфортно и го реши този проблем, ако се отнася за теб. Ако е за някоя приятелка можеш да й помогнеш От срам и притеснение нищо хубаво не излиза.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Зависи какво момиче е. Ако има някакви проблеми (психически или физически) заради които не е правила секс бих се замислил дали да ходя с нея, но ако свястно нормално момиче няма никакъв проблем.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Зависи от причината поради която още е девствена, виждал съм такива жени(туркини), те се пазят за брака.

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Зависи от причината поради която още е девствена, виждал съм такива жени(туркини), те се пазят за брака.
    Малко останаха ;d

Ако изключим религиозните причини...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Аз не виждам нищо лошо за девствените на 25-28 хора като хора както казаха по-нагоре малко останаха

Благодаря за мненията

limehime
    Guest
    Нека девственото момиче прочете тази статия и да каже дали иска да забогатее http://m.vesti.bg/razvlechenia/lyubo...dolara-5235491

Мега фен Аватара на an7raks
    Ще ми е все тая... Ако момичето си заслужава като цяло, това би било последното нещо, което ще гледам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си