В ноща птиците пееха нежно
а времето беше тъй бледо снежно
че незнаех аз каде си ти
затова сърцето ме боли.
Боли ме но кръв не тече
може ли някой да го отрече
тази болка е скрита на дълбоко
в моето сърце широко.
Тази болка се поражда
и сърцето ми тя прояжда
защото аз тъй силно те желая
и никога няма да се разкая.
Че мойте чувства ще покажа
и на целия свят ще разкажа
за моята любов към теб
която е тъй пареща в мен.
Ако видиш птици през ноща да пеят някои ден
сети се в този миг за мен
спомниси за любовта ми сляпа
която изпитвам аз към теб.
С последни думи искам да ти кажа
и мойте чувства аз да ти покажа
ето с тез думи сладки
може да ти се сторят малко кратки.
Но ето казвам го ОБИЧАМ ТЕ с цялото си сърце
и не ме интересува мнението на някакви овце
до тука край свъшвам с мойте думи
но знай щом до мен си ти никои не може да ни погуби
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Защо си мисля, че това вече съм го чела тук.. или някъде другаде ?
Иначе не е зле, но си оправи правописните грешки.
И спря да се върти за миг земята..
Не. Не ми харесва. "Сърцето ме боли" дрън та пляс. Такива стихчета лигави крайно ме дразнят и ми човъркат из нервната система. Чиста гавра с поезията.
Едит: Ох наистина се дразня. Бива ли във всяко стихче да има римички като "ден-мен-тен-уморен" / ти-боли-кърви / плача-здрача-подскача бляя
Еми не всеки става за тва майнА! Защо като обичате (дано) стихчетата се опитвате да сътворявате свои и то не защото ви идва от вътре, еми ей така колкото да има рима?!.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
пуснал съм го в доста сайтове а и с него учатвах в един конкурс един глас не ми стигна за третото място и е напално възможно да си го меркала някъдеПървоначално написано от xoxi
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
И на мен не ми хареса, просто наслагани рими, колкото да звучи добре. Говориш за любов, а аз не почувствах нищо, докато го четох. Отблъскващо банално е.
Я ми обясни понятието "несагласни рими" незнам да има сагласни и несагласни рими моляте обясни ми защото явно съм прст човек а и не съм го писал с цел да се получи рима това е изцяло това което чувствамПървоначално написано от changess
НАСЛАГАНИ, а не несЪгласни рими...
Това значи да набуташ думи, които се римуват, без да има някакъв особен смисъл.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хаха, ако това е за почти трето място на конкурс...
...лоша работа, без нещо лично.
Трябва да си купя очила щом вече и във форума не успявам да чета като хоратаПървоначално написано от LadyDi
ами препрочетох го преди малко и не успях да разбера каде са наслагани рими може би защото съм го писал аз и съм пристрастен а и смисала е в това да изразя собствените си чувства попринцип и за стихотворенията на Никола Вапцаров много хора са казвали преди че са без никакво звучене и без особен смисъл особенно за "Песен за човека" но сега е задължителен за изучаване в училище и повечето хора като четат произведенията му му се възхищават не че се сравнявам с него но за него се сетих в момента
П.П. Честно да си кажа аз обожавам неговите стихотворения изчел съм цялата му стихосбирка над 150 пъти
Не знам как да ти го обясня, римите са ми прекалено очебийни, звучат ми грубо и на много места не улавям смисъла. Имаш и проблеми с правописа.