- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- женски оргазъм
как най-лесно може да се постигне женски оргазъм и бях чел че жена под 20 години неможе да изпита оргазъм или нещо такова вярно ли е това и има ли значение възраста
1 Къде я чете тая простотия??
2 Има такива теми!
3 Недей да вярваш на всичко, което видиш в интернет!!!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Вземи си/намери й мъж. И ся кво? Тоновете грим по 13 годишните е бил безсмислен??
Малък червей мноооооого ме дразниш на всяка манджа! Колкото до мненията ти-ти си ДЕВСТВЕН сам го беше написал! Как може да изказваш мнения като не си виждал на жената ........... Лишей малък!Първоначално написано от fear4o
Офф добре разбирача!Първоначално написано от baatko
Какво искаш да ми кажеш, че момиче под 20 не може да изпита оргазъм??
И да мога да изказвам мнения, защото за много теми имам по-голямо образование от "най-вървежните" !!!!
Айде да не се разправяме, че ще стане мазало!
абе пич недей така, как ще да не може да достигне до оргазъм преди 20 години! най-малкото нали пишеш в това във форум където всяка пета тема е "закъснява ми бременна ли съм" а е за ТИЙНейджъри?
замисли се малко само и ще видиш отговора, не знам колко си малък но това е пълна глупост.
а иначе най-лесно е с клиторна стимулация (ако не знаеш какво е това го напиши в юпорн или редтюб за да разбереш къде е клитора, как се стимулира и тн., само с бележка че трябва да е доста по-нежно и бавно)
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Кой трябва да е глупака??Първоначално написано от DeViLMaN
^ Не ми е проблем храната! Да ме храни, като не може да ме затапи с други изказвания!
Дразня се, защото не знам вече в колко теми съм казвал, че преди да почна да пиша съм гледал да се информирам и винаги ще се намерят такива, които си мислят, че понеже са ебали 1-2-20 жени, имат знанията едва ли не на професор!
спрете да спамите в темата ми и ми помогнете ако можете ако не здраве да е
Ти пък к'ва помощ искаш?!
Толкова не можеш да прочетеш малко инфо в Гуугъл ли?!
И естествено,че момиче под 20 години може да получи оргазъм.Друг е въпроса,че повечето 14-16 годишни пикли (че и някои по-големи) не различават оргазма от кефа,т.е. при малко по-голям кеф си мислят,че са получили оргазъм ...
А що се отнася до въпроса ти как най-лесно момиче може да достигне до оргазъм - няколко теми по надолу има точно такава тема!!!Освен това няма как някоя от нас да ти каже,защото всяко момиче е различно и харесва различни неща.Точно за това трябва да разбираш езика на тялото и сам да прецениш как най-лесно ще докараш някоя до оргазъм.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз чух,че жената трябва да прави секс и да изпитва удоволствие от това![]()
1. Най-лесно? Зависи от жената.Първоначално написано от petroo
2. Не е вярно, че не може. Това не зависи от възрастта. Зависи от нагласата и опита на двамата партньори. Аз започнах да изпитвам вагинален оргазъм след около година и шест месеца от първият ми път. Иначе клиторен си изпитвах. За анален не мога да коментирам.
3.И верно, я разгледай сайта малко. Има какво да научиш.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Тука играят много фактори, но едва ли възраста е един от тях![]()
Не мисля да ти отговоря... Пиша ти само да изразя мнението си за теб... Ти си доста неблагодарен... Помагат ти а ти се мъчиш да ги тъпчиш... ми стои си необразован и си лашкай гейове![]()
It's too late...