- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Смяна езика на клавиатурата
moga li da smenq ezika na klaviaturata v smisal (sas sashtite bukvi na angliiski da pisha sashtite i na bg
ako moga pls kajete kak
Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
....
ами ще ти трябва едно файлче за фонетична подредба на клавишите
НЕ препоръчвам FlexType, защото се е доказала като софтуер, който не е от ползва.
напиши в дата.бг PHONETIC za XP.zip
и изтегли файла
после на този, който е с разширение .inf с десен бутон на мишката избери "Install"
след това в Контролния панел , намери Регионални настройки и намери клавиатура(или нещо от сорта беше) после дай "добави layout" и избери "Bulgarian" и после "Bulgarian phonetic"![]()
da ama kato go drapna v nego ima samo
nqkvi 2 faila s razshirenie ...dl i edin deto nqma razshirenie
....
Вградената фонетична подредба на Windows XP е чудесна и според мен няма нужда от допълнителен софтуер.
пробвай така ... в google напиши "cyrillic_all_windows" (с кавичките и долните тирета) в първия линк който ти даде влез там и виж какво пишеаз съм с това и съм си доволен от него
по добро е от flex-a
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
problemut e re6en o6te sno6ti
suglasen 4e e izli6en dopulnitelen softuer![]()
и с какво е по добра???
кое е по добро на cyrrilic-a от flex-a ли ?
ами не ми се е случвало вместо някой текст на кирилица да ми излязат
?????????????? а това съм го виждал на с flex
а също така за различните прозорци не трябва да преминаваш постоянно от език на език ако искаш на едното място да пишеш на кирилица а на другото на латиница ... да речемкакто аз правя в момента тук пиша на кирилица а в skype си пиша с латиница
за мен това си ми е много по одобно от flexвъпрсо на избор и на вкус ... но аз на моя си комп никога не съм си слагал flex ...
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Твърдо за за флекс тайп и фонетик за ХР....повече обаче за флекс тайпа никви мизерии до са за 5 години никви ядове...ето защо обичам Ubuntu..там сичко си е като хората...Първоначално написано от DarkAngelOfHope
![]()
на стария комп имах 4 години flex и не съм преинсталирам Уин-а никога(за 4год. нито веднъж), на новия комп - качих flex-a(скоро беше на един 64битов) и след следващиш буут......"извиняваме се за притеснението, но Уин-а си замина"Първоначално написано от ziky
иначе тва за убунту - така си е...още при инсталацията си избираш какви клавиатурни подредби и езици искаш![]()
Да бе те хората са си го измислили то тва е сбирток от уин и от мак виж че дистрибуцията е без пари даже можеш да го поръчаш без пари от сайтаПървоначално написано от Chipsan
Виж че CMD-to има команди от уиндолс
А за флекса незнам..нещо уиндолса нещо не си сложил като хората или е бил смотан нещо незнам мене проблеми не е имало![]()
a na men mi se skri ezika kak da si go porava