.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на Phobiaa

Защо се държат така?!?!

Здравейте!
    От давна си задавам един въпрос на,който така и не можах да си отговоря сама.
    Та той е следният:Защо,когато момиче и момче са ходили и след известно време скъсат ..момчето започва да се държи гадно към това момиче??

МОже въпросът да ви се стори тъп..но искам да видя различни мнения.

Мерси предварително!!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Държи се зле този, който е останал наранен от раздялата. А в повечето случаи това са момчетата. Другият вариант е, когато момчето вече няма чувства, а момичето му се влачи след г*за, за момичето даже малко по-студеното отношение се равнява на изключително "гадно" държане.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Защото по този начин показва че е големия мъжага, че не му пука, и че ти не си била нищо кой знае акво.

Което едва ли е вярно.

Другото е че ако признае пред себе си че наистина те е обичал... а сега не си до него... значи че се е провалил, че не е бил достатъчно добър и затова сте се разделили и т.н. А това за един мъж е много страшно!!!

Та.. така Страха от провал и загуба на мъжкото в себе си са основните елементи.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Щото само момчетата го правят... ако знаеш момиче кви неща ми е говорило след като сме се "разделили" -.-

TheBeliever ти е отговорил/а най-правилно.
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

Първо не е задължително , да се държи гадно , защото с много от бившите ми съм много , дори мога да кажа , че са ми най - добри приятели.... ааа сега по темата...
    Има над хиляда причини , по повод държанието му , като например , че е наранен от раздялата или пък , че равнува от това , че сега ходиш с друг (ако ходиш) , или пък просто да се прави на мъжага пред останалата мъжка компания ( което е хипер тъпо)!!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от alonedark
    Първо не е задължително , да се държи гадно , защото с много от бившите ми съм много , дори мога да кажа , че са ми най - добри приятели....
    интересно ми е как имаш няколко НАЙ-добри приятеля...

защото е мъж и трябва да се държи мъжки.. защото ако си признае грешката, масата от хора ще го сринат.. (ако му пука за тяхното мнение де) аз лично си признавам грешките и това не ме прави по-малко мъж.. и ме изключва от списъка с магарета, които се дървят за всичко..

При мене лично много зависи защо сме скъсали и по какъв начин.. в общи линии си анализирам последните няколко дни преди раздялата и си правя автоматично някъв извод как заслужава да се държа.. нз по навик го правя ... имам една бивша с която в момента сме най-добри приятели от много време
    What if.. ?

Мега фен Аватара на iiordanova
    За да се направи на големия плейбой. За да покаже , че момичето му е безразлично и му е все тая.
    Но не всички връзки завършват по този начин!

Яд ги е.. аз така си го обеснявам..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    За да се направи на големия плейбой. За да покаже , че момичето му е безразлично и му е все тая.
    Но не всички връзки завършват по този начин!
    +

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Защото по този начин показва че е големия мъжага, че не му пука, и че ти не си била нищо кой знае акво.

Което едва ли е вярно.

Другото е че ако признае пред себе си че наистина те е обичал... а сега не си до него... значи че се е провалил, че не е бил достатъчно добър и затова сте се разделили и т.н. А това за един мъж е много страшно!!!

Та.. така Страха от провал и загуба на мъжкото в себе си са основните елементи.
    И аз така мисля: ))
    It's too late...

"Да се направи на плейбой, гъзар, тежкар" ... а ако момчето иска да го оставят на мира а момичето не спира да му досажда, какво друго му остава освен да пробва по по-груб начин? И ние сме хора, не всеки от нас се прави на тежкар и тн... 80% от момичетата са кифли, не мога да ви сложа всички под 1 знаменател.
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

Супер фен Аватара на zero
    лапешки работи, явно не си попаднала на сериозен мъж
    а само на келеши

Супер фен

Re: Защо се държат така?!?!

Цитирай Първоначално написано от Phobiaa
    Здравейте!
    От давна си задавам един въпрос на,който така и не можах да си отговоря сама.
    Та той е следният:Защо,когато момиче и момче са ходили и след известно време скъсат ..момчето започва да се държи гадно към това момиче??

МОже въпросът да ви се стори тъп..но искам да видя различни мнения.

Мерси предварително!!

За да си вдигне егото...''.ей вижте ме аз с колко съм бил, и не я обичам, менкам ги като носни кърпички.'' За пред приятелите си.

Цитирай Първоначално написано от zero
    а само на келеши
    Точно, не всички са такива.

Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от peshost
    Цитирай Първоначално написано от zero
    а само на келеши
    Точно, не всички са такива.
    Именно .. повечето жени предпочитат авантюрата с някой
    батко или пич ... дето е неебателен спрямо тях ;]
    после защо ставало така ..
    Една приятелка имаше абсолютно същия проблем преди няколко дена,
    разплака се бяхме аз, приятеля и, тя и един мой приятел, естествено
    дори и разплакана на моя приятел (приятеля и) не му пукаше особено xD
    Опитах се да я успокоя, но така става то ....
    Аз като знам цялата им история и на двамата по отделно знаех как стоят нещата иии си направих нужните изводи (за себе си)
    Ае ся ходете да нанкате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си