- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое от двете
Предстои ми преместване в ново даскало във Вн и се чудя в кое от двете да кандидатствам - ПГТ или 4 ЕГ![]()
За 4 ЕГ от една страна много искам,защото все пак е елитна гимназия,но ме притеснява да не има много гърбенет.е да не е прекалено напрегнато.А за ПГТ също ми харесва,но ако само има места в някои паралелки като сладкар примерно
и това много ме десмотивира,но ми харесва пък,че се учат 4 различни езика.Искам да е някаква хубава специалност.
Вие как мислите кое от двете да избера.![]()
Избираш си специалност... разпитваш хора които са я учили и си избираш от тази гледна точка училището... хората навсякъде са еднакви - точни, образовани и надути, и боклуци. Образованието навсякъде е леш, ако сам/а не си седниш на дупето да учиш, няма кой даскал да те накара. Никъде не могат на сила да те "гърбят". Има и друга гледна точка - къде ти идва по близо, къде ти е по удобно, приятели а у. Сама си решаваш. Дано съм ти помогнал с нещо.
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
Мисля, че ако се притесняваш от натоварване и "гърбене", значи не си за елитна гимназия.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last