- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забременяване
Имам един въпрос, на който отговора никъде не го пише.Колко дни след забременяване, теста дава сигурен резултат ? На тестовете пише "От първия ден на закъснението", но ако една жена иска да забременее и е седмица след цикъл( в 5 дневна овулация ) има ли начин теста да покаже примерно до 3-тия ден?
Да обичаш значи да страдаш!
До трети ден не може да покаже. Хормонът, който отчитат тестовете за бременност (човешки хорион-гонадотропин) може да бъде регистриран най-рано 12-14 дни след оплождане на яйцеклетката. Кръвния тест мисля че отчиташе на 10-ти 11-ти ден от зачеването.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Четох някъде, че самото оплождане може да стане дори след няколко дена, ако там белите човечета са се "изгубили". И чак от тогава срока за хормоните..
До 3 дни може още да не е забременяла жената, камо ли да се отчете хормона. На тестовете има подробни описания.
Я, поразрови във форума.Имам един въпрос, на който отговора никъде не го пише.
На първия ден от закъснението си го знаеш. Допълнението е или 14 дни след рисковия акт.Колко дни след забременяване, теста дава сигурен резултат ?
Ей,това с целия си 25 годишен акъл не го разбрах. Овулация 5 дни! Пък седмица след цикъл?и е седмица след цикъл( в 5 дневна овулация ) има ли начин теста да покаже примерно до 3-тия ден?
Моме, 14 дни минимум след акта си е закон. По-рано (и то 1-2 дни) може да покаже само кръвният тест.
Аз казах примерно. На тестовете няма достатъчно описания, дори и аптекарките не знаят след колко дни би бил сигурен теста.Аз просто попитах от гледна точка да съм съвсем сигурна, а не да ми се казва къде да чета, защото вече съм го направила.Първоначално написано от kremen4eto
Недей да ми спамиш темата, моля !Първоначално написано от misteriozniqt
Не ти отговорих защото не съм достатъчно информирана. Иначе бих помогнала.Първоначално написано от ladykeisy
Доколкото знам, отчитането зависи от марката на теста. Пък и абсолютно сигурен тест няма. Дори и Surecheck е с 99,9% точност.
krem4eto Извини ме, просто грешката е моя, написала съм го грешно. Казвам ,че съм била около 5 дни след цикъл, а тогава ми се пада овулацията (според гинеколога ми) и най-удобния момент за зачеване е именно сега. Забравих само да го питам колко дни след зачеване теста трябва да е сигурен, но сега вече знам. Благодаря за помощта.
Мисля, че това, което krem4eto имаше предвид е сбърканата терминология. Цикъл е периодът от първия ден на една менструация до първия ден на следващата. Това, за което ти говориш е 5 дни след последния ден с менструално кървене.Първоначално написано от ladykeisy
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Според овулационния калкулатор съм била в неделя( на 6-ти Юни ) в овулация, стискайте палци![]()
^ Стискаме!На колко години си?
Първо си зависи от тестовете, но мисля, че най-рано на 10тия ден след последния полов акт теста отчита!
Ако си купила Surecheck то изкачай докато минат 14 дни!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota