.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Забременяване

Имам един въпрос, на който отговора никъде не го пише.Колко дни след забременяване, теста дава сигурен резултат ? На тестовете пише "От първия ден на закъснението", но ако една жена иска да забременее и е седмица след цикъл( в 5 дневна овулация ) има ли начин теста да покаже примерно до 3-тия ден?
    Да обичаш значи да страдаш!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    До трети ден не може да покаже. Хормонът, който отчитат тестовете за бременност (човешки хорион-гонадотропин) може да бъде регистриран най-рано 12-14 дни след оплождане на яйцеклетката. Кръвния тест мисля че отчиташе на 10-ти 11-ти ден от зачеването.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    някъде, където няма земетресения
    Четох някъде, че самото оплождане може да стане дори след няколко дена, ако там белите човечета са се "изгубили". И чак от тогава срока за хормоните..

До 3 дни може още да не е забременяла жената, камо ли да се отчете хормона. На тестовете има подробни описания.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: Забременяване

Имам един въпрос, на който отговора никъде не го пише.
    Я, поразрови във форума.
    Колко дни след забременяване, теста дава сигурен резултат ?
    На първия ден от закъснението си го знаеш. Допълнението е или 14 дни след рисковия акт.
    и е седмица след цикъл( в 5 дневна овулация ) има ли начин теста да покаже примерно до 3-тия ден?
    Ей,това с целия си 25 годишен акъл не го разбрах. Овулация 5 дни! Пък седмица след цикъл?

Моме, 14 дни минимум след акта си е закон. По-рано (и то 1-2 дни) може да покаже само кръвният тест.

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    До 3 дни може още да не е забременяла жената, камо ли да се отчете хормона. На тестовете има подробни описания.
    Аз казах примерно. На тестовете няма достатъчно описания, дори и аптекарките не знаят след колко дни би бил сигурен теста.Аз просто попитах от гледна точка да съм съвсем сигурна, а не да ми се казва къде да чета, защото вече съм го направила.

Цитирай Първоначално написано от misteriozniqt
    здравейте всички, имам огромен проблем. вчера докато си седях в час си изпуснах химикалката и после мисля че чистачката ми я е зела.. как да си я открия
    Недей да ми спамиш темата, моля !

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Аз казах примерно. На тестовете няма достатъчно описания, дори и аптекарките не знаят след колко дни би бил сигурен теста.Аз просто попитах от гледна точка да съм съвсем сигурна, а не да ми се казва къде да чета, защото вече съм го направила.
    Не ти отговорих защото не съм достатъчно информирана. Иначе бих помогнала. Доколкото знам, отчитането зависи от марката на теста. Пък и абсолютно сигурен тест няма. Дори и Surecheck е с 99,9% точност.

krem4eto Извини ме, просто грешката е моя, написала съм го грешно. Казвам ,че съм била около 5 дни след цикъл, а тогава ми се пада овулацията (според гинеколога ми) и най-удобния момент за зачеване е именно сега. Забравих само да го питам колко дни след зачеване теста трябва да е сигурен, но сега вече знам. Благодаря за помощта.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    krem4eto Извини ме, просто грешката е моя, написала съм го грешно. Казвам ,че съм била около 5 дни след цикъл, а тогава ми се пада овулацията (според гинеколога ми) и най-удобния момент за зачеване е именно сега. Забравих само да го питам колко дни след зачеване теста трябва да е сигурен, но сега вече знам. Благодаря за помощта.
    Мисля, че това, което krem4eto имаше предвид е сбърканата терминология. Цикъл е периодът от първия ден на една менструация до първия ден на следващата. Това, за което ти говориш е 5 дни след последния ден с менструално кървене.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Според овулационния калкулатор съм била в неделя( на 6-ти Юни ) в овулация, стискайте палци

^ Стискаме! На колко години си?

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Първо си зависи от тестовете, но мисля, че най-рано на 10тия ден след последния полов акт теста отчита!
    Ако си купила Surecheck то изкачай докато минат 14 дни!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да сбърканата терминология и сбъркания предлог направиха изречението ти без грам смисъл и логика. Желая ти успех. Към 20-ти може да направиш теста.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си