.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: помощщщ...

помощщщ...

Ще започна направо...запознах се с едно момче и станахме гаджета...тогава аз бях детствена ....той искаше да правим секс и аз се съгласих... от тогава той иска всеки ден да прайм секс ...незнам дали ш ви се стори странно, но аз не искам да го прая постоянноо...Кв'о да прая...аз много харесвам това момче , но той го иска постоянооо....помогнете ми...
    Градът се посипа сякаш с милион сърчица...

Супер фен Аватара на Passi0n
    аахаххахаха
    окей

дай му една секс кукла, че да те остава на мира

Еми кажи му,че не ти се иска всеки ден,ако не се съгласи направи му една свирка и готово

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Прави му свирки и handjobs вместо секс.

В тази ситуация "пробвай" приятеля си... откажи му веднъж... ако те зареже... значи те има за секс кукла... ако не те зарежи... продължи с него и говорете на темата, че не искаш да правил ежедневно секс
    It's too late...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    В тази ситуация "пробвай" приятеля си... откажи му веднъж... ако те зареже... значи те има за секс кукла... ако не те зарежи... продължи с него и говорете на темата, че не искаш да правил ежедневно секс
    +200

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ако е на 15 16 нормално ,да му се иска всеки ден.Поговори с него и му обясни. Не го познавам лично ,за ,да кажа ,че ходи с теб само заради секса или му е мн. интересно

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Ако е на 15 16 нормално ,да му се иска всеки ден.Поговори с него и му обясни. Не го познавам лично ,за ,да кажа ,че ходи с теб само заради секса или му е мн. интересно
    малко по-различен отговор от обикновенните.. щото всичко скачат все едно се познават от деца.. много точно си казал .. че не го познаваш за да съдиш по него
    По темата .. ако неискаш да го правиш всеки ден просто говори с него .. затова ти е устата .. 3 говориш с него .. ако не му отърва пътя.. момчета под път и над път.. а той ако не те разбере няма смисъл да си с него .. САМО ЗАЩОТО СИ МИСЛИШ ЧЕ ГО ОБИЧАШ .. .. щот сиг и той постоянно ти го казва.. колко те обича ама дали ако го цакнеш . вече няа те обичааа.. ???
    Незнам аз... ти трябва да говориш с него

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

dai mu nai dobrata si priqtelka i mu puskai pres 2 dni i pi4a 6te e 4uk

Пише се деВствена.
    Ако ти не можеш да си помогнеш, ние няма как да ти помогнем, освен със разновидни съвети, като например да го отрежеш. След като не изпитваш удоволствие, защо го правиш?
    Да обичаш значи да страдаш!

Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa
    Прави му свирки и handjobs вместо секс.
    em momi4eto e pravo pravi mu svirki mirki ligavi go tam handjobs tva unova p1k toi vervai mi 6te e qko dovolen osven ako ne se qko sakata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си