.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

IЕГ и IVЕГ - Варна

Здравейте,
    споделете мнения и лични впечатления за двете гимназии, моля.
    Не става въпрос конкретно за определен език, интересува ме по-скоро нивото на изучаване на езика /независимо кой е той/, цялостното ниво /не само за езиковото обучение, а и по други предмети/, отношение и изисквания на учителите към ученика /има ли безмислено избиване на комплекси, примерно или прекалено високи, безпочвени изисквания/, атмосферата в училището, база и т.н.
    Благодаря предварително за отговорите!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ами първа тази година ни преместиха в нова сграда.Базата е доста по-добре от четвърта(напреди бяха една сграда и имам впечатление и от двете).Определено се преподава на доста добро ниво.Учителите имат големи изисквания,особенно от езика с които си влязъл.
    Но мисля че и четвърта също е доста добро училище.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Аз никоя от двете попринцип не бих предпочела. Но за обучението - определено 1ва. Тази гимназия няма равна за езиците във Варна, спор няма. 4та я харесвам единствено, защото има Испански, който ми е любим език. Не е на много хубаво място разположена 4та. Но все пак 1ва ще те подготви страхотно.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен
    Град
    Варна
    Ми, ако искаш да научиш съответния език хубаво, тези са местата.Според мен няма база, на която да сравняваш двете гимназии, 4 различни езици се учат просто.Ако искаш френски или испански, като 2 език може да учиш испански или английски-4-та, английски и немски, задължително и двата ще ги учиш-1-ва. Сега 1-ва са в друга сграда, която пак не е на особено добро място, както и 4-т, леко са забатачени ,ама това да ти е проблема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си