- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да предприемам за напред
Здравейте, момчета и момичета
От около 2 седмици поддържам постоянна връзка с едно момиче но немога да е направя на нещо повече от приятелска![]()
Значи сутрин се чуваме докато сме на училище след обяд ако не излизаме то ще е чат цял следобядвечер излизаме, разхождаме се, говорим си споделяме проблеми/радости, ходим по басейни и кафета често но взаймотношенията ни опират само до приятели
![]()
Примерно вечер я изпращам но винаги има други приятели покрай нас и ми се струва, че се притеснява от тях и затова не се задържа за да получи целувка примерно![]()
Имам чуството, че се чуди какво да прави защото аз постоянно и се обаждам и постоянно знаеме къде е другия и какво прави но не се дава да я целуна или гушнакак да действам, че да ме забележи и ако е възможно да се стартира някаква връзка
п.п. ако има значение аз съм на 17 тя 15 и двамата сме свободнии ми харесва доста
![]()
Виж се с нея без да има други хора?
супер-гига-ултра сложно решение.
Тя работата е опечена, просто се вижте насаме и действай.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Казвате просто Действаи а знаете ли, че попринцип съм притеснителен леко, а пък тая не е от случайните момичатаПървоначално написано от b3b3t0y
смисъл много е яка и незнам как да започна то да напрая една крачка ще е по лесно въпроса е как да пристъпя първоначално
w0sh виждаме се и се разхождаме... по пейки засядаме просто незнам ако действам дали ще си трягне или ще отвърне затова искам да е на изпращане но винаги ни засрещат приятели![]()
Е ние няма как да знаем. Най-добре е като сте си седнали на някоя пейка да се приближиш, да я прегърнеш и да й кажеш/покажеш, че искаш да сте повече от приятели. Ако чакаш "идеалния" момент може и да не дочакаш. Колкото повече време губиш толкова по-вероятно е момичето да започне да те възприема като "само приятел" и после измъкване няма.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
От моя страна 100% но от нейна не е сигурна работата примерно мога да ви кажа, че вечер ме вика за излизане ;за басейни ми се обажда сутрин,Първоначално написано от winterfresh4o
но когато и пратя примерно прегръдка в чат не ми отговаря и тя така![]()
Излезте сами най -добре. И тогава и предложи.
Не й предлагай. Според мен първо я целуни и съди от реакцията й...
Как така винаги ви пресрещат приятели? Като излезете само двамата, разходите се и вече тръгнете да се прибирате, как така ви срещат приятели винаги?
А под "яка петнайсетгодишна" НЕ се разбира кифла, нали..? Или много котирана сред мъжкото съсловие? Какво точно значи "яка"? Според твоите представи или е от тия момичета, дето всички ги знаят (няма лошо) и всички момчета ги търсят?
Както някой преди мен каза "Работата е опечена, действай".
Eм винаги пред входа на блока и има общи приятели и неможе да се осамотим на изпращанеПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Момичето не е 'кифла' просто ме притеснява, че е красива и предишната й връзка е била с един пич и незнам доколко ме харесва след като е била с футболистче (не че не съм и аз спортна натура де)
От по-срамежливките е....девствена е (ако има значение) и от около 2-3 месеца е без връзка![]()
+++Първоначално написано от winterfresh4o
Абе не се филмирай бе!Какво,като е била с "футболистче",те да не са по-високо в стъпалата...а щом има винаги хора,пред блока,преди да я изпратиш я хвани за ръка и давай...кво му се чудиш толкова,щом и тя те търси и излизате постоянно,значи иска и тя нещо,само не бави още много,че ще вземе да се отегчи...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Има значение от бившия,колкото си по добър от него толкова по добре,само да ти кажа че и футболисче не е привилегия вече,мина това,сяка жена си има критерии за момчето което ще и допадне,щом ти обраща внимание ако сте стигали и до смут в реакците и двамата значи има нещо,момичето ако го е било страх е щяло отдавна да си тръгне,не се тормози излишно приател.
ni6to ne e sa6toto kato te niama
i parite ne mi pomognaha v toia slu4ai