- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Събрани пари!
Здравейте!
Представете си, че имате 300 лева, събирани от баби, от закуски, стипендии и така нататък, в какво бихте ги инвестирали?
Фотоапарат.
"Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."
Щом си събрала 300, опитай се да събереш още малко и ще си купиш повечко неща.. Дрехи, книги, фотоапарат, мобилен.. и така.. (не всичко, де)..
Ако в момента ги имам... Не знам.. Може би бих си спестявала още за морето, но ако реша че няма да ходя тази година на море бих си купила дрехи...козметика и за вкъщи ми трябват разни работи![]()
Бих ги инверстирала за нещо,за което имам желание и нужда![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Или спести още за телефон.Първоначално написано от tainaTaa
билет за концерти и едни къси панталонки. Останалото ще си го запазя май.. зависи![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ще ги пазя докато не ми потрябват за нещо важно.
В билети за концерти.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Инвестирай ги в нещо, което с дълготрайна употреба или нещо, което ще ти донесе много емоции - техника или някаква екскурзия. Мисля, че няма смисъл да си купуваш дрехи и разни джунджурийки, ако нямаш крайна нужда от такива. Дрехи можеш да купиш по всяко време - те все пак не струват 300 лв.
Успешно можеш да съчетаеш едно кратко море с един по-евтин фотоапарат, например.
Но би трябвало ти да знаеш от какво имаш нужда, а не ние да ти даваме предложения и да си купиш нещо, което изобщо не ти трябва.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
gia_sena_mono, всичко написано от теб е вярно. Не мога да споря. Пуснал съм тази тема не за да ми кажат хората какво ми е необходимо. Искам да зная как мислят другите, тогава може да ме подсетят за нещо, което не съм се сещал!
екскурзия, техника, дрехи ?
Иначе аз бих спестявала още![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Бих спестил още 200лв за да си купя Powerriser![]()
ko stawaaa
Ако успееш да събереш още пари и може да си вземеш един лаптоп, ако нямаш.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
theonly, идеята страшно ми допада. Много са забавни![]()
gia_sena_mono, Твоята идея съм я обмислял, много искам лаптоп, не че в момента ми е толкова наложим, нито пътувам, нито съм без компютър вкъщи, но винаги когато съм другаде ми се е налагало да ми е необходим.
За да не правя реклама, който иска мога да му дам линк за тези скачала
видео
Веднага отиват за билети + някой друг албум и/или книга. Ако останат някакви ще ги запазя и ще спестявам още или ще обиколя магазините![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аз зимата имах толкова някъде от Коледа и си купих дрехи и всякакви неща които ми харесаха.Даже вече не помня те бяха доста най-вече от разни намаления и ми се напълни гардероба![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
бих си взел палатка и колело.![]()
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Като момиче тея пари като нищо ги изхарчвам на дрехи.Но при момче е различно.И аз мисля техника, от която имаш нужда.. Или да отидеш някъде на увеселителен парк /то май няма в България де/ не, че ще ти струва 300 лева, просто предложение.
Палатката ми допада. За двама души как вървят стандартните модели, без газарии, предполагам си запознат!Първоначално написано от JackSparrow
[quote="danibebi"]Бих си накупувала дрешки.![]()
[/quote
+ 1![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Първото което ми идва на ума са дрехи или скъпи,мазни,високи обувки,ня които няма да мога да ходя но с удоволствие ще си ги купяИначе някаква техника фотоапарат,телефон,колони.. ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..