- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Събрани пари!
Еми те майка ми и баща ми всичко,от което се нуждая ми го осигуряват,но аз обичам да излизам на кафета с приятелите почти всеки ден и като им кажа да ми дадат пари започват да поставят условия като например първо да порешавам задачи или пък да помогна в домакинската работа,а с 300 лева ще ги освободя известно време от излишни разходи..все пак по 2 лева на ден не е малко като им искам постоянно..![]()
www.black.eu
Black is the identity we all share!
Ще събера още и ще ходя на екскурзия извъв БГ !
бих депозирал още в покерстарс
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Ако съм на тебе ще си спестя още и ще си направя една готина екскурзия с приятели![]()
![]()
Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба
дрехи и козметика!!!![]()
+1 Все пак аз се опитвам да пестя по някой лев от баба и дядо,а има и дни,когато ми дадат пари и още същият ден ги няма..Първоначално написано от dexterbg
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=530096 С още малко пари ...![]()
Дрехи и няколко хубави книги!![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
щях да отида на море с приятели![]()
но за съжаления спестявания = 0,00 лв.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Ами преди около 2 месеца си бях събрала 300 лв. :P Купих си книги;дрехи.. използвах парите за кино с приятели;купих си разни джунджурии като гривни и обици;ходих 1-2 пъти на фитнес с останалите мангизи и накрая свършиха паричките.Но често си събирам доста пари.... не харча в даскало и така!
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Бих си събрала още и бих оправила някои неща в стаята си.![]()