.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен

Някои може ли да го разбере това :д

ще се опитам да бъда кратка,за да не четете много ..Харесвам едно момче от доста време (може би от мин лято ) та всичко беше на приливи и отливи ту го харесвам ту не,бях и през това време с др момче но това не е от значение.Та в началото от както го харесвам така да се каже всичко беше много добре.Той ме търсеше интересуваше се по погледи ала бала всичко си личеше.неусетно как всичко се изпари и до ден днешен нищо не е както преди (Нормално) Сега един ден е мил др ден не ми отговаря абе не мога да го разбера с 1 дума.. И понеже съм реалистка не се вкарвам в някфи филми не обичам да тормозя никои и не искам да се обяснявам в любов и дасе превръщам в нахална за момче за което не знам какво да означавам,при положение ,че се държи неразбрано..Приятелки ми даваха съвети да се опитам пак да се сближиме както преди и ето опитах уж се получи но само за веднъж-фактически Някой хора не мога да ги разбера,чесно.Ако харесваш някои винаги държанието ще ти е едно и също кфи са тия ...Танякакви идеи какво да правя Знам ,че единственото решение е да намеря някой др но какво да направя като никой не ми е интересен ,никой не харесвам пък и никой за сега не проявява интерес...
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Ако харесваш някои винаги държанието ще ти е едно и също кфи са тия...
    Именно. Ти самата се държиш като глезла и чувствата ти "били на приливи и отливи", а искаш от момчето да е сериозно към теб и да ти отвръща на симпатиите, обаче само тогава, когато на теб ти се ще. Ами, няма как да стане. Научи се първо да се държиш с хората като нормален човек, пък после изисквай.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ем може би не го харесваш,ами си въозбразяваш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    In the middle of Nowhere
    И аз съм така 3-4 месеца се занимавам с едно момче,в началото той много се интересуваше от мен и аз по всякакъв начин му показах,че и аз се интересувам от него и накрая дори не ми и говори,просто ей така... Луди хора..После аз съм била лапе и не съм знаела какво искам ..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

според мен не си му показала достатъчно,че го харесваш... това че примерно му се усмихваш и сте си писали по скайпа няколко пъти нищо не означава! започни да го заговаряш live.. и така малко по малко ще се "Зароди" нещо между вас..някви симпатии a y.. това е моето мнение,бъди по настоятелна и не стои БЕЗУЧАСТНА..ТЕ ТАВА Е НАЙ ВАЖНОТО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си