- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам как да му кажа
Има едно момче, с което се познавам от 4 годишна.Преди няколко месеца го видях за пръв път от 7 години. Всички казват , че е кретен , но аз много го харесвам.
Въпроса е , че искам да ходим, но незнам как да му кажа и да му предложа! :-) :-) :) :) :-o :-o
Ами попитай го дали искате да си станете гадженца, предразположи го и го целуни...
Да предложиш какво? Брак?Договор, нещо?
![]()
Флиртувай с него, говорете си и т.н. Ако той не ти поиска скайпа или телефона - искай му го ти. Ще схване намека. Пишете си, контактувайте, опознайте се наново. Може да излезете с приятели. Ако има интерес, ще те покани на среща. Първата крачка обикновено правят момчетата - от теб се иска да ги предразположиш да направят въпросната крачка, да ги убедиш, че си заслужава.
П.С. Погрижи се за външния си вид, това е много важно - иначе ще те възприема като приятелка.
П.П.С. А на колко сте години?
all day... all night... what the fuck?!
az sam na 12 a toi na 13Да предложиш какво? Брак? :lol: Договор, нещо? :lol:
Флиртувай с него, говорете си и т.н. Ако той не ти поиска скайпа или телефона - искай му го ти. Ще схване намека. Пишете си, контактувайте, опознайте се наново. Може да излезете с приятели. Ако има интерес, ще те покани на среща. Първата крачка обикновено правят момчетата - от теб се иска да ги предразположиш да направят въпросната крачка, да ги убедиш, че си заслужава.
П.С. Погрижи се за външния си вид, това е много важно - иначе ще те възприема като приятелка.
П.П.С. А на колко сте години?
Не сте ли много мънички?
Ако наистина имаш чувства, действай,докато не е станало прекалено късно.
Скъпа, живота е ПРОБА-ГРЕШКА ... няма да ти кавам, че си малка...а ще ти кажа, че само с опит се гради характер, ценностна система и прочие...Та с любовта е същото - ако имаш симпатии към някой-пробвай нищо не губиш... Никога няма да разбереш, докато не опиташ
Айде успехи![]()
...
Don't let them say you aint beautiful...
They can all get fUcked, just stay true to you..!
Залягай над уроците.
Първоначално написано от ScarletBite
mersi. vse pak me e sram da govorq s nego.
щом казват, че е кретен стой си на задника
GTA Stunting
Ок де, той на тази възраст знае ли къде му е пишката?
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!