Аз няма да ти кажа "Не си единствен".. ! Във всяко второ семейство родителите са "полицаите" а ние децата сме "престъпниците" ..
В моето семейство /състои се от баба, баща, брат и есТ мен/, тъй като майка ми си развява байряка някъде в чужбина, баба ми се вживява в ролята на "майка", но 100% е ПО-ЗЛЕ .. и тя ми казва "Внимавай, да не направиш някоя глупост!", "Взе ли си телефона?А ключовете? А това.. онова ..", "Ама нали ти казах да не правиш това/онова!" .. и това е всеки божи ден.. Днес и го казах в очите И ПАК ЗАПОЧНА ДА МИ ПОВТАРЯ какво е казала .. че ме била отгледала и разни ей такива .. Направо ми омръзна и сега /ние с татко и брат ми имаме друга къща, но тъй като той не работа по цял ден сме при баба ми и в буквалният смисъл ЖИВЕЯ с нея в продължение на 10 години ;@/, ще си ида у нас и седмица няма да се прибера.. нека види какво му е на човек.. И после да ми вика, че аз не съм я уважавала ..
М/у ако имаш ключалка на стаята /предполагам имаш собствена/, заключвай .. аз така правя и ОБОЖАВАМ, меко казано, да спя.. спя си от примерно 00:00 до към .. 14:30 след обед .. и никой не ме приятеснява Хайде успех с ваште :P