.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Момиче в училище

Предполагам че това не е първата такава тема, но все пак реших да я пусна.Има едно момиче в даскалото което ми се струва симпатино, и искам да се запозная с нея и да излезнем някъде, но идва проблема как да я заговоря.В даскало се засичаме много рядко и не мога да измисля как да я спра, а не я виждам някъде да седи в коридорите примерно че да отида при нея.Просто до сега не съм заговарял някое момиче в даскало което не познавам, а първия път е най-труден, и не знам как да постъпя.Очаквам предложения

Супер фен
    Щом сте в едно даскало все ще имате някой общ познат да ви запознае? Не можеш ли да помолиш някого за тази услуга?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    кажи й,че ще правиш класно,а нямаш химикал и я молип да ти услужи следващия час и го връшаш и я заговаряш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    много добра идея

Нямаме общи познати, така че отпада този вариант.Сложно е защото винаги върви с някой и не мога да отиде пред нея да я заговарям като седи с 3-4 приятелки някъде, някски не върви.

Абе...преглъщаш срама...ии отиваш право при нея...ии казваш право в очите , че готина или там за квато я мислиш...ии ако ти отвърне , като например да се усмихне или пък в най - добрия случай да ти се нахвърли....Става супер!!!
    УСПЕХ...ии от женска гледна точка на момичета(поне на мене и на фртата ми) ми / им харесват такива спонтанни неща!!!

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    @alonedark иии точно така не се прави..иии си много зле...

По-темата приятел, по-горе са ти отговорили много добре на въпроса
    Ама вие сте в даскало, можеш много причини да измислиш Я за химикал, я за някоя учителка, празненство, завършването, от неиния клас дали има момиче на име Гергана примерно. Или пък дали е имало някога, кой клас е, защо живее (стига толкоз :Д)
    Айде и успех !
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Като за начало можеш да размениш с нея някой друг предизвикателен поглед... Иначе наистина изчакай да я видиш сама.
    П.п. Кой клас си?
    П.п.2 Нямаш още много време на разположение, за това действай!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Аз съм 10-ти клас, тя е 8-ми.Пак ви казвам, нямам общи познати с нея, не сме се запознавали, не мога да ида да и искам химикалка, точно в тва е проблема.Варианта единствен е да ида и да се запозная просто.

Град
    Някъде си там по улиците
    Моят съвет е да отидеш и да и кажеш в пряк текст, отколкото да си измисляш някакви нелепи извинения, за да се срещнете.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от alonedark
    Абе...преглъщаш срама...ии отиваш право при нея...ии казваш право в очите , че готина или там за квато я мислиш...ии ако ти отвърне , като например да се усмихне или пък в най - добрия случай да ти се нахвърли....Става супер!!!
    УСПЕХ...ии от женска гледна точка на момичета(поне на мене и на фртата ми) ми / им харесват такива спонтанни неща!!!
    Моето момиче, замълчи.

Онова с химикала може да го пробваш, ама такива лепнещи обяснения не.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Аз само давах някакви тъпи примери не съм се и опитвал да се правя на разбирач.

"Хей, здрасти, аз съм Стамат, как си?-добре
    Кефи ли те в това даскало?-ахам
    Чакай каде бързаш
    Искаш ли да пием по кафе някой път?"
    - ПОМОООЩ
    В повечето случаи така става :Д
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Повече от фен Аватара на w0lf
    Приеми се като пича от горния клас които има интерес към нея. 100% ще се изкефи, освен ако разбира се нямаш 5 вежди или нещо такова
    madafaka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си