- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На мен ли ми има нещо или жените не са в ред
Това не ми е ясно да не би хората и по специално жените (момичетата) на 19 съм винаги съм се опитвал да се държа възможно най-добре с момичетата мил съм опитвам се да им угодя на всичко колкото и откачено да е не съм от най-умните средно интелигентен някой казват че съм странна птица но най-вече като се разлигавя повече не съм от най грозните нито пък съм от най красивите симпатичен съм разбирасе нямам пари всички момичета на които съм им казвал че ги харесвам или са ми казвали че ме харесват само като приятел дрън дрън глупости или че съм им бил като брат и подобни простотии ест съм имал и по брутални една като и казах че я харесвам ми отвъртя такъв шамар че 4 дни незнаех на кой свят съм а друга пък побягна към тях и незнам на мен ли ми има нещо или на момичетата казват че тарсят момче което да ги разбира изслушва и да е мил а като го намерят му разправят някакви простотии за приятелство и тн.(не че се самоизтъквам)ако някой успее да ми каже какво да направя ще съм му благодарен пробвал съм какво ли не гардероба си го сменявах 10-15 пъти най малко като поведение бях себеси пробвал съм и с други начини на държание но нъцки все едно и също и после момичетата разправят че знаели какво искат
П.П.На 19 съм и да подчертая че нямам нищо против женският пол
П.П.2 ЗА граматическите грешки и за несъществуването на препинателни знаци и за това че съм неграмотен моля без коментари в тази насока и също така моля тези които всеки път когато пиша колкото и рядко да е се заяждат или да не се заяждат или да не пишат по темата ATF знам че имаш органическа непоносимост към мен но моляте този път без караници
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Казваш, че момичетата били виновни? Е как тогава при едни момчета се получава, а при теб не? Явно на теб ти куца подхода.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Гледайки мрънкащия ти начин на писане, наситен с елементарна агресия, злоба, комплексарщина и какво ли още не... а пък като спомена "разбира се, нямам пари"...
all day... all night... what the fuck?!
Това не е злоба а констатиране на очевидното защото дай да си говорим честно ако имах пари нямаше да седя тук и да пиша следователно това не е агресия за мрънкащият начин на писане да така е а относно комплексарщината както се изрази да имам комплекс за малкоценност признавам си но също така смятам че този комплек е основателенПървоначално написано от ScarletBite
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Ами поведението ти е като на приятел. Момичетата не искат САМО да бъдат разбирани и да им се ходи по г*за.
И спря да се върти за миг земята..
Тъй като проблемите на повечето момчета са сходни ще ти дам няколко линка, за да не се повтарям, като папагал. Ситуациите не са същите, но принципът е.
Виж ми мненията: мнение1
мнение2
мнение3
Има още много и много по-изчерпателни, но са по-назад и не ми се търсят в момента.
Това, което момичетата/жените казват, че искат, мислят си че искат и наистина желаят в почти всички случаи са 3 различни неща, така че не ги слушай много много какви глупости ти дрънкат.
Temet Nosce
벨야카
Не, не, не... да не си зодия Дева?Първоначално написано от ivakavlad
![]()
Не между водолей и риби съм на 19.02Първоначално написано от ScarletBite
Eм то и аз винаги съм някъв мил и внимателен, не съм въшлив с пари, често ми казват, че съм странна птица...Но проблем с момичетата нямам. Те, че не са в ред не са... ама и на нас доста ни куца. Или не си срещнал подходящата или ти има нещо.
btw, стила ти на писане наранява очите и нервната система. Поне една точка слагай бе деба..
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Е, явно не всички хленчоци са Деви...Първоначално написано от ivakavlad
![]()
Гусин генерал, разрешете да доложа!
Ваша милост е прекалено страхлива от хипотетичния отказ на даденото момиче че се старае всячески да го избегне. Което от своя страна те показва в една меко казано отвратителна светлина в любовен аспект
Щото момче кученце.. никоя не иска да има. Или поне не за дълго.
А в момента си по мек и разтеглив от желе.
Та така драги ми генерале. Малко твърдост ще е добре, и тоя страх от отказа да го пратиш на почивка с еднопосочен билет.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Добре, обясни ми как може да си на 20(близо) и да си такова мекотело? Казали ти така, прочел си някъде иначе и хоп! - правиш го. 20 пъти си се променял(силно казано) и за чий?
Докато продължаваш да ходиш по свирката на някой си и някоя си, нЕма и да те огрее и откъм гаджета, и откъм приятели.
Щом досега не си научил да отстояваш себе си и мнението си, мислиш ли, че изобщо ще успееш занапред? 'Щото основите на характера се градят в една малко по-ранна възраст.
umri, точно днес гледах в един сериал за една двойка, която си имаше момченце, някъде на около 5-6. Майката го учеше да е галантно с жените, да им угажда и т.н. Детенцето излезе на среща и дамата му му се качи на главата, бащата видя това и му приказва същите тия неща като теб.![]()
Чак да съм близо до 20 малко пресилено но това е друга тема никой не ми не казал а да съм прочел не съм всичко съм го правел по собственно усмотрение а 20 пъти съм си променял само стила на обличане доста често отстоявам мнението си но просто не обичам да се карам с хората освен ако не е крайно наложително затова понягога оставям да си мислят че са прави просто за да не избухна и да не се скарам с някойПървоначално написано от mArMaLaDkA
А свикнал съм затова попринцип поствам теми тук 1-2 пъти годишно това в момента е нищо ако това е разкъсване значи предните пъти е било направо убийство а предишните ми теми бяха доста по добре формолирани и красноречивиПървоначално написано от winterfresh4o
Положението ти няма да се оправи докато смяташ самотата си за "недъг", който трябва да прикриваш на всяка цена. Вероятно си мислиш, че ако покажеш липса на опит, това би отблъснало жените и затова вместо да зачекваш правилните теми - т.е. да се опиташ да пофлиртуваш, ти предпочиташ да разтягаш локуми по съвсем неподходящи теми, на които поне може да говориш уверено с часове. Но това омръзва на жените, те не харесват слаби мъже, които не умеят да си поискат нещо по същество. Докато се усетиш и вече гориш защото си сложен в графата "приятели". Ако харесваш едно момиче, то трябва да е наясно с това от самото начало.
@valdesbg също ти даде подходящ съвет.![]()
Да не би да си хермафродит?![]()
![]()
It's too late...
Еми гледам но не съм хермафродит все ощеПървоначално написано от stupid0boy
![]()
Все още...Първоначално написано от ivakavlad
![]()
![]()
![]()
..... ми тогава... Бъди себе си... Дръж се приятелски с момичетата...
It's too late...
Така си е. Ние сме поколение отгледано от жени. Толкова много разводи, извънбрачни деца, меки бащи и в 99% от случаите децата остават при майките. Какви искаш да са момчетата... И моята майка винаги ми е набивала в главата, как съм трябвало да се държа с момичетата, колко нежен, внимателен, мил и грижовен трябва да бъда и още куп глупости. Добре, че е бил баща ми и здравият ми разум, за да мога на ранна възраст да различа правилно от грешно в това отношение.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Temet Nosce
벨야카
Ей това да се напише някъде със златни букви. И да стане мото на всеки уважаващ себе си мъж.Първоначално написано от filmimilmi
Второ място и утешителна награда не бива да търпиш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
"Жената трябва да бъде обичана, не разбирана" - Оскар Уайлд
(за 2-ри път употребявам тоя цитат, нядявам се да не го ползвам вече...)
This is my fight, everyone's got one !
Виж сега приател,бившия ми беше да ти кажа адски внимателен с мене и ми е огаждал,но имаше твърдост,когато се налагаше си казваше думата,а ти явно си мислиш че като си добряк сяка ще идва при тебе ми не е така,моето момче има адски много приателки,точно затова че когато се налага можеше да разчиташ на него.
Дръж се по-по нормален начин,и не секи има пари че това да ти е причината,от себе си неможеш да озбягаш и пари да имаш,а да се правиш и на друг е смешно.
ni6to ne e sa6toto kato te niama
i parite ne mi pomognaha v toia slu4ai
1/12 от света са "хленчовци" а?Първоначално написано от ScarletBite
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
Според някой любовта е разбирателство според други не (за мен не е) но е единственното което мога попринцип да предложа поради простата причина че от 8 години обичам едно момиче и тя го знае поне и го казах на шестата година и след това няма да познаете какво стана не съм я виждал от 2 години и полувина почти и кажете ми сега как да кажа на някое момче че я харесвам (за любов за момента все още не мога да говоря поради горната причина) и да не се получи така че после да прекратим всякакви взаимоотношения не по мое желание разбирасеПървоначално написано от Remy
Да не забравя казвате ми да съм по смел и да не се притеснявам кажете ми вие бихте ли били по смели ако след като кажете на някое момиче че я харесвате и тя побегне към тях и не ви обелва дума въобще и на всичкото отгоре е от вашият клас или пък да хване да ви набие един шамар да стане и да си тръгне дали бихте били по уверени от мен