Здравейте,незнам как да кажа на наще,че имам 2-ка по История на Външното оценяване.Вече няма и как да я оправя защото е края на годината.Моля ви кажете ми какво да правя,наще много ми се карат за оценки незнам от каде излезе тая 2-ка като не ми е слаб предмет.
Какво да правя?![]()
![]()
Е,със сигурност е излязла от някъде..И явно ти е слаб предмет(както и на мен,ама т'ва е друг въпрос ;д) .
По-добре кажи на родителите си веднага,защото ако изчакаш и им кажеш след време,или пък го разберат от учител-още по-зле.Събери смелост и им кажи..друг начин НЯМА!
А какви са ти оценките по история втория срок..Или по-точно през цялата учебна година ?
Тази оценка си вписва като текуща и няма да ти повлияе кой знае колко върху годишния ти успех - ако си имал/а добри оценки,и именно за това те попитах
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Очевидно оценките ти в училище са писани просто така ... Подкрепям "Colouring", кажи на родителите си : ). И занапред учи по-усилено дори в училище да имаш шестици ...
Щом нямаш двойки през годината,значи със сигурност НЯМА да останеш на поправка,спокойно.Предполагам,че по-скоро ще ти се намали годишната оценка.
Как така такива високи оценки бе, а сега 2ка..
Нещо да не са ти объркали името..
БТВ- Ти знаеш ли дали си решил/а някои задачи от теста?
Требва да си мега тъп да имаш по-малко от 16 точки на външните
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
По-добре им кажи, ще стане само по-лошо ако го криеш..
Режи вените.Първоначално написано от 4o4ina
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Кажи им ..какво друго може да направиш, да си седиш и да казваш "Не знам.Още не са излязли резултатите" ??
![]()
*сън*
Не виждам какво смешно има в това? .... Кажи им сега, колкото повече отлагаш по зле става.. Сигурно си мислш, че като им кажеш по-късно, по-малко ще ти се карат.. Няма такъф сценарии.. Най-много да ти се карат повече..Първоначално написано от fUcKsMiLe
![]()
На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.
Кажи им. По добре да научат от теб новината, отколкото от учителите... Повярвай, даскалите са гадно племе![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Абее, по-скоро си трай!! Викай, че не са излезнали резултатите.. Ако те притиснат ив кажи, че май* имаш пет..
*Кажи ``май`` тихичко..
Вие пък умните, защо я съветвате да каже.. Тя к`во ще спечели??
аз на наще никога не им казвам никакви оценки ни 6 ни 3ка ако някой път изкарам.Пък и като отидат на родителска виждат ги, но не ми се карат, а ми казват да ги оправя и това е![]()
Какво ще спечели, като крие? Ще го видят рано или късно в бележника, може да им каже учител, все ще разберат. Ако е късно, после ще й се карат повече за това, че не е казала, отколкото за оценката.Първоначално написано от diksi
Не е вярно, няма да го видят в бележника.. Не ги нанасят.. Пък техните като не допускат няма и да питат каква точно е оцинката...Първоначално написано от WaterLilly
Все пак, не е като да имаш само 2ки и да кажеш че имаш 5..
По-добре техните не разбират за 2ката, а има само един начин това да стане! Никой да не им каже... Ако тя им сподели за хубавата оценка, губи шансовете техните да не научат..
ПС - WaterLilly, имаш готин подпис![]()