- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременност
Така..ами изчетах доста мнения във форма, ама така и не открих отговор на моя въпрос. Ето за какво става дума:
Преди 10на дни бяхме с приятеля ми, нищо не сме правили, играхме си с ръчички, но работата е там че по едно време аз застанах над него и половите ни органи се докоснаха. На него му беше станало вече, но не беше свършил. Всичко стана в рамките на 1минута, не е прониквал в мен, само се докоснахме. Може би е бил до влагалището ми.
Въпросът ми е може ли да забременя, след като той не е свършвал в мен и химена ми не е разкъсан?
*Моля хора които смятат че темата е глупава да не отговарят.. искам наистина сериозен отговор, защото съм доста притеснена.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изобщо не се притеснявай!!! Няма никакъв шанс да си забременяла, ама никакъв! СпокоПърво си девствена, и второ, той не е прониквал и не е свършил в теб, просто няма как да стане.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ами и аз така смятах ама после прочетох това мнение във форума
"Не е задължително да си девствена,ако сперма попадне във влагалището тя може да си проникне и навътре,защото има малки отворчета (все пак пишкаш или ти идва цикъла) възможно е,да.Малко тъпо го обясних,но е възможно!.."
На колко си? Не може ли първо да се образовате по-добре и след това да тръгвате да се барате по мръсотиите? А не обратното?!![]()
Пфф, абе защо не прочете темите обозначени като важни?
По темата: Няма никъф шанс!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Това трябва да е някакво непорочно зачатие.Първоначално написано от kk3
Няма място за притеснение.
И все пак не пишкаш от там, където осъщесвяваш половите контакти.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
НЕВЪЗМОЖНО е да се зачене без еякулация вътре, да не говорим, че въобще не е имало проникване. НЯМА КАК да стане просто. Стига си се филмирала. И наистина взЕми се образовай малко, преди да се месиш в дейностите за големи.Всичко стана в рамките на 1 минута, не е прониквал в мен, само се докоснахме. Може би е бил до влагалището ми.
Въпросът ми е може ли да забременя, след като той не е свършвал в мен и химена ми не е разкъсан?
Има, ама ако сперматозойдите владеят телепортация....
Образовайте се преди да правите секс и други работи. Образованието е много по-важно от това, ако беше прочела малко нямаше да пускаш темата. Да забременееш в този случай е по-нищожно от това да спечелиш 6-ца от тото-то и да вземеш 4-те милиона и то само с един фиш![]()
And the 8th deadly sin should be stupidity-it's stronger than all the other 7 combined....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ъха...те някои правят секс с години и пак нямат бебета, вие от едно докосване без свършване...главата не е само за развновесие. Не си бременна.