.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Бременност

Така..ами изчетах доста мнения във форма, ама така и не открих отговор на моя въпрос. Ето за какво става дума:

Преди 10на дни бяхме с приятеля ми, нищо не сме правили, играхме си с ръчички, но работата е там че по едно време аз застанах над него и половите ни органи се докоснаха. На него му беше станало вече, но не беше свършил. Всичко стана в рамките на 1минута, не е прониквал в мен, само се докоснахме. Може би е бил до влагалището ми.
    Въпросът ми е може ли да забременя, след като той не е свършвал в мен и химена ми не е разкъсан?

*Моля хора които смятат че темата е глупава да не отговарят.. искам наистина сериозен отговор, защото съм доста притеснена.

Изобщо не се притеснявай!!! Няма никакъв шанс да си забременяла, ама никакъв! Споко Първо си девствена, и второ, той не е прониквал и не е свършил в теб, просто няма как да стане.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ами и аз така смятах ама после прочетох това мнение във форума

"Не е задължително да си девствена,ако сперма попадне във влагалището тя може да си проникне и навътре,защото има малки отворчета (все пак пишкаш или ти идва цикъла) възможно е,да.Малко тъпо го обясних,но е възможно!.."

На колко си? Не може ли първо да се образовате по-добре и след това да тръгвате да се барате по мръсотиите? А не обратното?!

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Пфф, абе защо не прочете темите обозначени като важни?
    По темата: Няма никъф шанс!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от kk3
    Ами и аз така смятах ама после прочетох това мнение във форума

"Не е задължително да си девствена,ако сперма попадне във влагалището тя може да си проникне и навътре,защото има малки отворчета (все пак пишкаш или ти идва цикъла) възможно е,да.Малко тъпо го обясних,но е възможно!.."
    Това трябва да е някакво непорочно зачатие.
    Няма място за притеснение.
    И все пак не пишкаш от там, където осъщесвяваш половите контакти.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Всичко стана в рамките на 1 минута, не е прониквал в мен, само се докоснахме. Може би е бил до влагалището ми.
    Въпросът ми е може ли да забременя, след като той не е свършвал в мен и химена ми не е разкъсан?
    НЕВЪЗМОЖНО е да се зачене без еякулация вътре, да не говорим, че въобще не е имало проникване. НЯМА КАК да стане просто. Стига си се филмирала. И наистина взЕми се образовай малко, преди да се месиш в дейностите за големи.

Мега фен Аватара на draid
    Има, ама ако сперматозойдите владеят телепортация....

Образовайте се преди да правите секс и други работи. Образованието е много по-важно от това, ако беше прочела малко нямаше да пускаш темата. Да забременееш в този случай е по-нищожно от това да спечелиш 6-ца от тото-то и да вземеш 4-те милиона и то само с един фиш

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от themusicinme
    Изобщо не се притеснявай!!! Няма никакъв шанс да си забременяла, ама никакъв! Споко Първо си девствена, и второ, той не е прониквал и не е свършил в теб, просто няма как да стане.
    +1

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    And the 8th deadly sin should be stupidity-it's stronger than all the other 7 combined....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ъха...те някои правят секс с години и пак нямат бебета, вие от едно докосване без свършване...главата не е само за развновесие. Не си бременна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си