.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Моля за съветче :)

Здравейте

Еми влюбен съм в момиче,което аз смятам за най-добра приятелка...преди време имах проблем с едно момиче,споделих на тази моя приятелка и така започнах все повече и повече да й споделям и тя винаги ме посрещаше с усмивка и ми даваше съвети,но за нещастие стана това,което се страхувах да не стане

Та искам да ви питам:Да й кажа ли,че съм влюбен в нея?
    Аз знам как ще реагира,ще ме е яд после,че съм развалил приятелството ни,тя ще гледа с други очи към мен,но не мога да го крия в себе си,мъчи ме тая мисъл

П.С. Да кажа,че не съм от много опитните,все пак съм на 14

Прави каквото смяташ и се учи от собствените си грешки, не оставяй другите да ти живеят живота вместо теб...
    Иначе ако толкова го цениш това момиче като приятел, ще запазиш чувствата си за себе и ще запазиш приятелството ви.
    Ако мислиш, че тя може да ти отвърне - рискуваш и и казваш.

Кажи й как се чувстваш, послушай ме, нищо няма да развалиш според мен. Приятелство между момче и момиче почти неможе да съшествува, всяко такова приятелство завършва с любов...
    This is my fight, everyone's got one !

Разкрий ѝ чувствата си. Никой не е каза, че трябва да си разваляте взаимоотношенията. Според мен не рискуваш нищо... само можеш да спечелиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си