Отново ви пиша по един друг проблем.. правих аборт преди 1 месец... преди това не ми дойде 2 месеца и сега вече 3ти месец не ми идва..попринцип цикълът не ми е редовен но все пак 3 месеца това си е много...не знам какво да правя вече...след аборта не трябваше ли да ми дойте...![]()
![]()
![]()
на 17 години съм... на лекар ходих..и той ми каза че трябва да ми дойде..ама не ми идва..
В такъв случай иди на някой по-добър специалист, не кварталния гинеколог. Може да е хормонален дисбаланс.
Толкова от мен.
Първоначално написано от shell
Леле боже пази от некадърен народ ..
Първоначално написано от BiGBaDWolF
Нали на 17 години и да има аборт...Мани,бегай![]()
Кое му е странното?!Първоначално написано от SkylineDrift
Всякаш на 17 години не може да направи аборт ...
По темата:Така като гледаш дали във форума има някой специалист,който може да ти каже защо не ти идва?!Върви на лекар!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Авторката лайно такова знаеш ли кви усложнения могат да се получат след това и може никога повече да нямаш деца аман от прости путки заспали!![]()
пич, ТИ лайно такова, знаеш ли колко е голям шанса за усложнения или инфертилност след аборт че псуваш а? в гъзa те eбa като си позволяваш да я солиш за такова нещо да не ѝе лесно а? и аз не одобрявам ма КАКВО, да стане майка ли предлагаш? направила е грешка, може от тъпотия и невнимание, а може и по други причини, недей да си слагаш обидното, ненужно и тъпо мнение там където не са го искали. тя ще си сърба попарата и последното което ѝ трябва сега са псувните тиПървоначално написано от iloves3x
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Хм... 17 години аборт.... Браво... и все пак отиди на лекар![]()
It's too late...
Но все пак... е едва на 17... станал гафа - станал, но не можа ли да се усети в близките 2 дни след гафа...Първоначално написано от WeCouldBeTheSame
It's too late...
Тя - не... Но той не се ли усеща? Все едно да не усетиш, че пикаеш![]()
![]()
It's too late...
Аи да не спорим... Каквото и да ми кажеш - ще ти кажа, че има безотговорен партньор![]()
It's too late...
НинамПървоначално написано от WeCouldBeTheSame
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
^ С голяма патка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
^ Да ти доказвам ли трябва?![]()
![]()
It's too late...
Моля да не се пускат такива "неприлични" предложения на Ева!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Предложения?Първоначално написано от WeCouldBeTheSame
![]()
![]()
It's too late...
За да си правила аборт си била бременна, а след като си била бременна няма как да ти дойде цикъла през тия 2 месеца преди абортаПървоначално написано от justbe777
Съответно само 1 месец си без цикъл, отиди на лекар за всеки случай.
Абе я се спрете малко! Ева си има гадже което я задоволява редовно има си и цяла опашка фенове! Не е останала незадоволена, за да се интересува на кой колко му е дълъг!
[9:25:54 PM] ۪ (
It's too late...
[quote=stupid0boy][9:25:54 PM] ۪ (
[quote=stupid0boy][9:25:54 PM] ۪ (