- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хвърлете един поглед, може и да помогнете xD
Покажи й, че не си шахматна фигурка, която може да размества когато си пожелае! Дръж се по-хладно и резервирано. Само така ще осъзнае грешката си. А и ако иска да сте нещо повече от приятели, ще те чака колкото време ти е нужно, за да осмислиш нещата!!!
Човек,сестра ми,която е на 14 години,като прочете това,каза "за тоя пич има 1 дума - мекотело"...МАЙНАТА Й БЕ!!!За какво ти е?!Да ти се оплаква от разни балъци ли?!Първоначално написано от Remy
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Нали трябва да стане "мега фен" все пак..Първоначално написано от rakiQ
![]()
По темата: Тя може да те е имала за приятел просто,...![]()
Шшш баси спеклата курва, майна.![]()
![]()
Няма да се даваш, ей!
Вкарай й игнора; ако искаш даже си й го върни, забий някоя друга, ОТМЪСТИ СИ!!!
ПфухахахахахаВС сте гадни ! Обаче донякъде сте прави . Ама тва да я разиграва той ? Мислите ли въобще за тва момиче ? На нея кво ще и е ?![]()
Ей, ей, мога да ти кажа, че си го заслужава! Нищо че съм момиче - не съм лицемерна феминистка! Когато някоя от моя пол си заслужава боя, подкрепям биещия! Кво като сме "нежни"? Мога да ти кажа, че жените са 198373 пъти по-зли от мъжете. Кво щяло да й бъде... Ми на пича? Да ви имам и тъпия феминизъм, ей. Тая незадоволена пуберка си заслужава да й се направи същото! Пффф ся как ме е яд, идва ми да я пребия честно, така да се опитва да прави момчето на глупак.
Авторе - покажи й (дори и да ти е трудно), че можеш и без нея! Защото ти наистина можеш да се справиш. Огледай се - навсякъде е фул с мацки. И то не само привлекателни, но и ЧЕСТНИ.
Няма да даваш да те правят на глупак! Покажи им кой е мъжа!!!![]()
![]()
Така е като искате да налапате голямата риба му ядете главата после![]()
Creative Technologie
заради п*тка п*тка не ставай!Нема да се извиняваш за нищо..тя се е прецакала..да се оправя
епа,тя е тъпата,че не е разбрала,че ти имаш чувства към нея,няма,за кво да и се извиняваш,просто и кажи,че си се надявал на нещо,но си разбрал,че няма смисъл
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе, незнам ама съм раздвоен - едната част иска да си изясни всичко с нея, а другата иска да продължава в същия дух и да се прави на...
Ще видим, може би този уикенд който наближава, ще се засечем, ще й видя реакцията и ще преценя, но най-вероятно пак ще съм "ударен". Сърце не ми дава да я държа на страна, обаче и сърце не ми дава да й се обяснявам и извинявам...
This is my fight, everyone's got one !
точно!Първоначално написано от Gr0zDan0v
Човек, на един човек по характера му личи какъв е.
Най-добре я провокирай и сам си прецени дали си заслужава да сте гадцжета или не.Един вид, подчертавам ЕДИН ВИД, провери дали е готова да направи всичко за тебе.Оттам насетне ясно.
Дано съм помогнал.![]()
![]()
![]()
Да напълно те разбирам... ще си проличи, ще я провокирам, обаче не възлагам големи надежди, вече почти съм я отписъл...Първоначално написано от Madara1233
Пръстчето ... и пълен игнор![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не се занимавай с тая, няма смисъл..само те използва..когато няма с кой да е, търси теб : ]
хаха първо иска да й го сложиж посля тя ти го слага![]()
GTA Stunting
Да ти кажа не ми го слага, няма и да ми го сложи...Просто не ме познава![]()
Пфухахахахаха![]()
Ей, ей, мога да ти кажа, че си го заслужава! Нищо че съм момиче - не съм лицемерна феминистка! Когато някоя от моя пол си заслужава боя, подкрепям биещия! Кво като сме "нежни"? Мога да ти кажа, че жените са 198373 пъти по-зли от мъжете. Кво щяло да й бъде... Ми на пича? Да ви имам и тъпия феминизъм, ей. Тая незадоволена пуберка си заслужава да й се направи същото! Пффф ся как ме е яд, идва ми да я пребия честно, така да се опитва да прави момчето на глупак.
Авторе - покажи й (дори и да ти е трудно), че можеш и без нея! Защото ти наистина можеш да се справиш. Огледай се - навсякъде е фул с мацки. И то не само привлекателни, но и ЧЕСТНИ.
Няма да даваш да те правят на глупак! Покажи им кой е мъжа!!!![]()
[/quote]
Аха, и ти си пример за една от тях. Никой не си проси боя, квото и да е станало винаги имаш вариант просто да си тръгнеш. А това за феминизма няма да го коментирам.Въобще много си далеко, не става въпрос за феминизъм, а за адекватно решаване на ситуацията.
Ако държиш на нея остани и приятел, в смисъл естествено, че ще и кажеш как се чувстваш, ако приятелството ви издържи, значи си струва.
Ха, днес момичето ми се обади да се видим, да се разберем. Каза че съжелява за това което се е получило. Всичко е 6 подобрихме се, работата е ... бижу![]()
Такива момичета са ми много познати не и се връзвай
Е, естествено че в началото малко...ще видим как ще продължи![]()
Евала, че не ги послуша всичките, дето ти казаха да бъдеш злобна путка!
(Бту, и аз не вярвам в това, че момиче не се удря... Не сме толкоз нежни хич, а има девойчета, на които и аз бих зашила един хубав... ! - Това го казвам по повод на НЕ-феминистката )![]()