.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Покажи й, че не си шахматна фигурка, която може да размества когато си пожелае! Дръж се по-хладно и резервирано. Само така ще осъзнае грешката си. А и ако иска да сте нещо повече от приятели, ще те чака колкото време ти е нужно, за да осмислиш нещата!!!

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Игнорирай я!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Remy
    Tъй, вчера разбрах нещо от нейна прителка.
    Въпросното момиче, ми била също сърдита, защото тя ме имала за приятел - да ми споделя а-у, а аз съм реагирал толкова остро ( което си е вярно де) и т.н. и съм бил доста я наранил, като не й говоря и прочие. Започвам да осъзнавам че вече достатъчно се правих на дръж ми шапката и трябва да престана, тя си ме има за приятел, щом така иска - така да е, колкото толкова. Радвам се поне, че ми има доверие, а за другото - ще се справя, все пак как съм оцелял досега
    Ще й се извиня подобаващо, ще й обясня всичко пък каквото стане.
    Благодаря отново на всички за изказаните мнения - ПОМОГНАХТЕ !!
    Ще постна пак, да ви кажа какво стана
    Човек,сестра ми,която е на 14 години,като прочете това,каза "за тоя пич има 1 дума - мекотело"...МАЙНАТА Й БЕ!!!За какво ти е?!Да ти се оплаква от разни балъци ли?!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от vqraa97
    оф много е далго.та аз и уроците си по малко изречениа чета.
    напиши го с 2 изречения и може да ти дам савет.
    ама вие кво тука да нема да ви чета романите бе марзи ме
    ми като ти е 'далго' не пиши бе .......
    Нали трябва да стане "мега фен" все пак..

По темата: Тя може да те е имала за приятел просто,...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Шшш баси спеклата курва, майна. Няма да се даваш, ей! Вкарай й игнора; ако искаш даже си й го върни, забий някоя друга, ОТМЪСТИ СИ!!!

ВС сте гадни ! Обаче донякъде сте прави . Ама тва да я разиграва той ? Мислите ли въобще за тва момиче ? На нея кво ще и е ?
    Пфухахахахаха Ей, ей, мога да ти кажа, че си го заслужава! Нищо че съм момиче - не съм лицемерна феминистка! Когато някоя от моя пол си заслужава боя, подкрепям биещия! Кво като сме "нежни"? Мога да ти кажа, че жените са 198373 пъти по-зли от мъжете. Кво щяло да й бъде... Ми на пича? Да ви имам и тъпия феминизъм, ей. Тая незадоволена пуберка си заслужава да й се направи същото! Пффф ся как ме е яд, идва ми да я пребия честно, така да се опитва да прави момчето на глупак.

Авторе - покажи й (дори и да ти е трудно), че можеш и без нея! Защото ти наистина можеш да се справиш. Огледай се - навсякъде е фул с мацки. И то не само привлекателни, но и ЧЕСТНИ.

Няма да даваш да те правят на глупак! Покажи им кой е мъжа!!!

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Така е като искате да налапате голямата риба му ядете главата после
    Creative Technologie

заради п*тка п*тка не ставай!Нема да се извиняваш за нищо..тя се е прецакала..да се оправя

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    епа,тя е тъпата,че не е разбрала,че ти имаш чувства към нея,няма,за кво да и се извиняваш,просто и кажи,че си се надявал на нещо,но си разбрал,че няма смисъл
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Абе, незнам ама съм раздвоен - едната част иска да си изясни всичко с нея, а другата иска да продължава в същия дух и да се прави на...
    Ще видим, може би този уикенд който наближава, ще се засечем, ще й видя реакцията и ще преценя, но най-вероятно пак ще съм "ударен". Сърце не ми дава да я държа на страна, обаче и сърце не ми дава да й се обяснявам и извинявам...
    This is my fight, everyone's got one !

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ааа продължавай да и показваш пръстчето

И може да я научиш как да го ползва в критични ситуации. Не бъди кученце, което идва веднага щом му свирнат.

В момента се опитва да те манипулира. Дали ще успее - зависи от теб. Девойката играе на два фронта, и би трябвало да зауби и двата. Не ставай утешителна награда
    +1000 мн точен отговор брат!!!
    точно!

Човек, на един човек по характера му личи какъв е.
    Най-добре я провокирай и сам си прецени дали си заслужава да сте гадцжета или не.Един вид, подчертавам ЕДИН ВИД, провери дали е готова да направи всичко за тебе.Оттам насетне ясно.
    Дано съм помогнал.

Цитирай Първоначално написано от Madara1233
    Човек, на един човек по характера му личи какъв е.
    Най-добре я провокирай и сам си прецени дали си заслужава да сте гадцжета или не.Един вид, подчертавам ЕДИН ВИД, провери дали е готова да направи всичко за тебе.Оттам насетне ясно.
    Дано съм помогнал.
    Да напълно те разбирам... ще си проличи, ще я провокирам, обаче не възлагам големи надежди, вече почти съм я отписъл...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Пръстчето ... и пълен игнор
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Не се занимавай с тая, няма смисъл..само те използва..когато няма с кой да е, търси теб : ]

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    хаха първо иска да й го сложиж посля тя ти го слага
    GTA Stunting

Да ти кажа не ми го слага, няма и да ми го сложи...Просто не ме познава

Пфухахахахаха Ей, ей, мога да ти кажа, че си го заслужава! Нищо че съм момиче - не съм лицемерна феминистка! Когато някоя от моя пол си заслужава боя, подкрепям биещия! Кво като сме "нежни"? Мога да ти кажа, че жените са 198373 пъти по-зли от мъжете. Кво щяло да й бъде... Ми на пича? Да ви имам и тъпия феминизъм, ей. Тая незадоволена пуберка си заслужава да й се направи същото! Пффф ся как ме е яд, идва ми да я пребия честно, така да се опитва да прави момчето на глупак.

Авторе - покажи й (дори и да ти е трудно), че можеш и без нея! Защото ти наистина можеш да се справиш. Огледай се - навсякъде е фул с мацки. И то не само привлекателни, но и ЧЕСТНИ.

Няма да даваш да те правят на глупак! Покажи им кой е мъжа!!!
    [/quote]

Аха, и ти си пример за една от тях. Никой не си проси боя, квото и да е станало винаги имаш вариант просто да си тръгнеш. А това за феминизма няма да го коментирам. Въобще много си далеко, не става въпрос за феминизъм, а за адекватно решаване на ситуацията.

Ако държиш на нея остани и приятел, в смисъл естествено, че ще и кажеш как се чувстваш, ако приятелството ви издържи, значи си струва.

Ха, днес момичето ми се обади да се видим, да се разберем. Каза че съжелява за това което се е получило. Всичко е 6 подобрихме се, работата е ... бижу

Повече от фен Аватара на razores
    Такива момичета са ми много познати не и се връзвай

Е, естествено че в началото малко...ще видим как ще продължи

anonymous708973
    Guest
    Евала, че не ги послуша всичките, дето ти казаха да бъдеш злобна путка!

(Бту, и аз не вярвам в това, че момиче не се удря... Не сме толкоз нежни хич, а има девойчета, на които и аз бих зашила един хубав... ! - Това го казвам по повод на НЕ-феминистката )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си