Искам да си върна бившата.Знам,че всички ще ме питат "кажи си историята" , знам и доста от съветите които ще ми дадете.Ще постна историята,но малко ще изчакам.
С 2 думи - разделих се с момиче което много и пукаше за мен.Разделихме се заради караници.Но по закона на мърфи дори да и се обясних и в любов,и че няма да правя старите грешки,тя вижда една лесна плячка и тръпката изчезва.След като сме се разделили се стигаше до целувки прегръдки дори секс.Но ... раздяла...

Не разказвам историята защото знам че повечето мнения няма да са от хора с опит.За това имам изисквания.Предварително благодаря на всеки който ми напише ЛС.
Предлагам комуникация с хора които имат опит във това начинание,които не са 16-17 годишни(извинявам се на малките,нищо лично,просто опита си играе ролята,не казвам че сте глупави или неумеещи).
Моля пишете ЛС,тези които имат някакъв истински опит,и аз обещавам подкрепа във каквото и да е,защото и аз имам доста богат опит.Просто нали знаете - когато на някой му се случи нещо такова винаги можеш да дадеш съвет,но когато това се случи на мен съм пълен блокаж.
Историята ми е доста впечатляваща,предварителн благодаря на всеки,който наистина има опит,отзовал се с ЛС.