Здравейте, търся си черни, сини и бели сенки за очи. Някой ако знае къде мога да намеря в гр. София моля да пише. Да не са обаче на много висока цена. Също така си търся и бяла пудра за лице. За нея нямам определена цена. Моля ви, ако знаете от къде мога да си купя, пишете. Мерси предварително.![]()
За някакъв Готик грим ли ти трябват???
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Абе аз не съм от София, ама София не е малък град. Щом живееш там би трябвало да знеш къде има магазини за хубава козметика. Ами просто отиди и си потърси! Не е толкова трудно. За пудрата да ти кажа само, че ако искаш да е хубава няма да е по-евтина от 20лв.
ДаПървоначално написано от billytalent
Първоначално написано от LipSy
Еми търсила съм, ама явно не на подходящите места. И над 20 да е не ми е проблем.
Бяла пудра... Не е бяла, но е много, много светла. Прекалено ми е светла дори на мен, а аз съм наистина много бяла![]()
На Катерин Арли е, мисля че беше номер 1. Около 2-3лв е.
А от сенките навсякъде има, наистинаПросто влез в някое козметично магазинче. Ако искаш да са матирани пак бих могла да ти кажа евтино предложение - Golden Rose. Единият цвят е около 2-3лв отново. Но съм забелязала, че по-често се намират блестящи, което не мога да го проумея
![]()
Pure white
Хммм...сродна душа![]()
бяла пудра не съм си намирала,но съм си поръчвала от нета бял фдт,точно предназначен за готик грим.
Черни сенки си намерих супер трудно,говоря за истински черни,не сиви и без блясъци и подобни глупости.
Търси в по-забитите магазинчета,аз от там си намирам подобни принадлежности.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Да аз също съм намирала много сенки, но все са блестящи или нещо подобно. Иначе ще потърся на местата, които предложихте. Благодаря ви много![]()