.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Гримове

Гримове

Здравейте, търся си черни, сини и бели сенки за очи. Някой ако знае къде мога да намеря в гр. София моля да пише. Да не са обаче на много висока цена. Също така си търся и бяла пудра за лице. За нея нямам определена цена. Моля ви, ако знаете от къде мога да си купя, пишете. Мерси предварително.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    За някакъв Готик грим ли ти трябват???
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Абе аз не съм от София, ама София не е малък град. Щом живееш там би трябвало да знеш къде има магазини за хубава козметика. Ами просто отиди и си потърси! Не е толкова трудно. За пудрата да ти кажа само, че ако искаш да е хубава няма да е по-евтина от 20лв.

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    За някакъв Готик грим ли ти трябват???
    Да

Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Абе аз не съм от София, ама София не е малък град. Щом живееш там би трябвало да знеш къде има магазини за хубава козметика. Ами просто отиди и си потърси! Не е толкова трудно. За пудрата да ти кажа само, че ако искаш да е хубава няма да е по-евтина от 20лв.

Еми търсила съм, ама явно не на подходящите места. И над 20 да е не ми е проблем.

Бяла пудра... Не е бяла, но е много, много светла. Прекалено ми е светла дори на мен, а аз съм наистина много бяла
    На Катерин Арли е, мисля че беше номер 1. Около 2-3лв е.
    А от сенките навсякъде има, наистина Просто влез в някое козметично магазинче. Ако искаш да са матирани пак бих могла да ти кажа евтино предложение - Golden Rose. Единият цвят е около 2-3лв отново. Но съм забелязала, че по-често се намират блестящи, което не мога да го проумея
    Pure white

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от LipSy

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Хммм...сродна душа
    бяла пудра не съм си намирала,но съм си поръчвала от нета бял фдт,точно предназначен за готик грим.
    Черни сенки си намерих супер трудно,говоря за истински черни,не сиви и без блясъци и подобни глупости.
    Търси в по-забитите магазинчета,аз от там си намирам подобни принадлежности.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Да аз също съм намирала много сенки, но все са блестящи или нещо подобно. Иначе ще потърся на местата, които предложихте. Благодаря ви много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си