- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мода ....... ;) :))))
Кои са модните цветове през 2010????????![]()
)))
:P
![]()
Пращайте и снимки на дрехи ако можете!!!!!!!![]()
)))
Preska
И тази година на мода е лилавото.Други модерни цветове са ярко синьо, червено и жълто.
Според мен обаче трябва да се обличаме в цветовете, които на нас ни харесват и не винаги да се съобразяваме с модата. Ако обаче искаш да си в крак с модата си купи красиви дрехи, обувки и аксесоари в тези цветове. Сигурна съм, че ще изглеждаш добре, независимо дали дрехите ти са в тези цветове или не!!!
Не ме интересува. Аз си обичам светло син и бял <3 И светло лилав. О и тюркоазен <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Значи тая година розово няма да се носи толкова, така ли? Не, че като не е така, няма да го нося, просто питам.
Не знам за цветове,но сандалите с много каишки и ципче отзаде са супермодерни.Във всеки магазин има поне по 15 модела.И почти всяко момиче по улицата има такива.И аз имам бели и черни.Много са сладки <3 стоят супер дупер красиво на крака![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
оо пълня си гардероба с лилави, сини, жълти и червени дрехи
нищо друго!
![]()
![]()
![]()
Ква е тая мания да се спазват модните тенденции?
Ами ако точно тези цветове не ти отиват?
купувай си това, което ти харесва и ти стои добре...![]()
++++Първоначално написано от lovey0u
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Интензивни тонове в жълто, розово, манго, малини, зелено, лимонено, индиго. Както и комбинации от цветове като бяло, урбанистично сиво и черно.
Но все пак да не забравяме:
''The best colour in the whole world is the one that looks good on you.''-Coco Chanel
Моя гардероб е пълен с розови, лилави, тук-таме бяло и черно ;дд ии тъй.. нямам нито една жълта дреха.. не ми харесва цвета и не си купувам такива неща. Купувам си каквото ми хареса и каквото ми отива)