Здравейте искам да споделя Моя проблем е ,че се чувствам адки гадно и депресирана .Цяла вечер плача .Преди 5 месеца се запознах с едно момче.Аз видях в него нещо различно,видях ,че е човек с които мога да имам бъдеще.Тези 5 месеца бяха най-хубавото ми нещо в живота ми.Той се държаше с мен перфектно .Бях убедена ,че му харесвам и че междо нас има нещо спецялно.Но до тук добре ,дойде края на учебната година и двамата завършихме 12 клас.Живеем в Габрово.Той ще учи в София,а аз не мога да уча там ,защото няма кой да ме издържа ,няма на кога да разчитам.Аз ще уча най-вероятно някъде наблизо. Миналия понеделник говорихме за това и според него може би до края на лятото трябва да се разделим просто така го каза без никаква причина.Попитах го защо,а той каза ,че студенския живот е нещо,което не иска да изпуска и че бил свързан и с жени .И че не искал никой да взема със себе си в София .Попитах го в мен ли е проблема ,а той каза ,че не е в мен проблема и че всичко е наред ,просто не искал аз да страдам. .Всичко беше перфектно до този ден .Но изведнъж той поиска да се разделим .След това се видяхме в петък излязохме ,държеше се сякаш нищо не е станало.Аз опитах да скъсам с него малко по-късно ,но той направи всичко възможно ,за да не се разделим.А от тогава нито ми е писал ,нито ми се е обадил . ,а мен ме боли адски много от това,че може повече да него видя .Когато се видяхме в петък той твърдеше ,че друга няма.Че искал да е само мен и че на двамата ни било добре и нямало проблем.Тогава защо не ми се обажда ? толкова много ме боли също така нямам и истински приятели на които да споделя и да ми олекне ,може би поради причината ,че винаги казвам това ,което мисля на всеки и че може би винаги съм затворена в себе си.Искам да изглеждам силна,но не мога повече .Толкова много съм депресирана и изглеждам като глупачка да плача,но ме боли.