- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пичове помагайте
Абе Ренджър малък,малката ти пуцалка при пълна ерекция 1 път е 20см.,друг път 40 а.Първоначално написано от traktor4o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като се маха тая кожа,кръвта която е за кожата къде отива,сугирно в главата ти куха,вилар прост.
Първоначално написано от VinDiesel
![]()
![]()
![]()
E НЕЕЕЕЕЕЕЕ.....Няма да мога да спя от смЕх тая нощ.Не знам при тебе как е,ама нормалните хора нямат 8 кила кръв в "тая кожа".Отново не знам при тебе как е,но нормалните хора като "получат ерекция" не им се пълни кожата с кръв,а тялото(вкл. и главата) на 'уя.За пореден път не знам при тебе как е,но при (позна)нормалните хора кръвта има странното и необяснимо свойство да циркулира из тялото,а не като и отрежат "кожата" да се паникьосва кво да прави и къде да се дене.По твойта логика като ти взимат кръв(за изследване,даряване и т.н.)тря чепа ти да се смалява?
батенца спорите излишно
а дали тва не е лесно само за казване?Първоначално написано от VinDiesel
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
tctctc..
Мързи ме да пиша на вилар като тебе.Черният дроб възвръща изгубената кръвПървоначално написано от traktor4o
Докторе
![]()
Аз нямам проблеми в секса...В началото на половия ми живот, малко така се притеснявах,но после всичко изчезна.Първоначално написано от onqtam
Ходи на лекар!Първоначално написано от CzRider
ауе вие четете ли изобщо?момчео си е напраило обрязването миналата година...точно на психична основа е сичкоПървоначално написано от VinDiesel
така,че пич ако почваш не губи самочувствие
![]()
![]()