.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от traktor4o
    Вин,ван турбо дизел,печка,Нафталине,май на тебе целата кръв отдавна си е тръгнала от прашасалия ти мозък.Ти осъзнаваш ли въобще к'ви глупости плещиш?Къде го видя тоя организъм дет "отделя" кръв .
    Ма ти си знаеш де,ако щеш си резни и ръката да имаш повече кръв за 'уя,та мое и 50 санта да ти стане.
    Абе Ренджър малък,малката ти пуцалка при пълна ерекция 1 път е 20см.,друг път 40 а.
    Като се маха тая кожа,кръвта която е за кожата къде отива,сугирно в главата ти куха,вилар прост.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Абе Ренджър малък,малката ти пуцалка при пълна ерекция 1 път е 20см.,друг път 40 а.
    Като се маха тая кожа,кръвта която е за кожата къде отива,сугирно в главата ти куха,вилар прост.
    E НЕЕЕЕЕЕЕЕ.....Няма да мога да спя от смЕх тая нощ.Не знам при тебе как е,ама нормалните хора нямат 8 кила кръв в "тая кожа".Отново не знам при тебе как е,но нормалните хора като "получат ерекция" не им се пълни кожата с кръв,а тялото(вкл. и главата) на 'уя.За пореден път не знам при тебе как е,но при (позна)нормалните хора кръвта има странното и необяснимо свойство да циркулира из тялото,а не като и отрежат "кожата" да се паникьосва кво да прави и къде да се дене.По твойта логика като ти взимат кръв(за изследване,даряване и т.н.)тря чепа ти да се смалява?

батенца спорите излишно

Ти спора остави на нас
    Я кажи по темата има ли напредък?

Пхахахахахах само мозъци са изказаха.При обрязането ,1во дори има вероятност любовния ти орган да се уголеми(повече кръв).Проблема с ерекцията или бързото свършване според мен е на психическа основа.
    Според мен ти се притесняваш,как ще реагира момичето на достойнството ти и оттам идва цялата работа.Другия вариант,ако си с момичето и в главата ти е само, "Аре бе няма ли да ми стане" така също няма ,да го дигнеш.Още при любовната игра,просто се отпусни и не мисли за нищо,а се наслаждавай.
    а дали тва не е лесно само за казване?
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Град
    Цитирай Първоначално написано от traktor4o
    E НЕЕЕЕЕЕЕЕ.....Няма да мога да спя от смЕх тая нощ.Не знам при тебе как е,ама нормалните хора нямат 8 кила кръв в "тая кожа".Отново не знам при тебе как е,но нормалните хора като "получат ерекция" не им се пълни кожата с кръв,а тялото(вкл. и главата) на 'уя.За пореден път не знам при тебе как е,но при (позна)нормалните хора кръвта има странното и необяснимо свойство да циркулира из тялото,а не като и отрежат "кожата" да се паникьосва кво да прави и къде да се дене.По твойта логика като ти взимат кръв(за изследване,даряване и т.н.)тря чепа ти да се смалява?
    Мързи ме да пиша на вилар като тебе.Черният дроб възвръща изгубената кръв Докторе

Град
    Цитирай Първоначално написано от onqtam
    Пхахахахахах само мозъци са изказаха.При обрязането ,1во дори има вероятност любовния ти орган да се уголеми(повече кръв).Проблема с ерекцията или бързото свършване според мен е на психическа основа.
    Според мен ти се притесняваш,как ще реагира момичето на достойнството ти и оттам идва цялата работа.Другия вариант,ако си с момичето и в главата ти е само, "Аре бе няма ли да ми стане" така също няма ,да го дигнеш.Още при любовната игра,просто се отпусни и не мисли за нищо,а се наслаждавай.
    Аз нямам проблеми в секса...В началото на половия ми живот, малко така се притеснявах,но после всичко изчезна.

Re: Пичове помагайте

Цитирай Първоначално написано от CzRider
    Така значи имам голям дерт ... на околко 19 съм , и миналата година си направих пълно обрязване (да ме пита бог защо) сичко си мина по каналния ред оправих се ,но системата отказва..... :/
    за 3 ти път ми се случи вчера момиче да лежи голо пред мен а сладура да се чуди кво да прай а да се дигне а не... и направо.... незнам кво да правя получавам няква мизерна ерекцийка и тва е ...
    а като реши че е тряя се дигне свърша за 5 мин. и тва е... мн кофти така че дайте някои савет . да се надявам сред съфорумците да има стабилни ебачи че да помогнат.
    Ходи на лекар!

Цитирай Първоначално написано от onqtam
    Аз нямам проблеми в секса...В началото на половия ми живот, малко така се притеснявах,но после всичко изчезна.
    ауе вие четете ли изобщо?момчео си е напраило обрязването миналата година...точно на психична основа е сичко така,че пич ако почваш не губи самочувствие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си