.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Закъснение на цикъла след антибиотик

Ще го дам по-накратко.
    На 30 май ми извадиха кърлеж, който бях "хванала" предния ден. Поради опастността кърлежът да е бил заразен, от 1 до 6 юни вкючително пих един антибиотик Клеримед. Трябваше да ми дойде на 8 юни, но вече е 10 и още не е. Тъй като не намерих много информация в интернет, някой знае ли дали е възможно да ми закъснее заради антибиотика? В момента имам и други гинекологични проблеми, възможно ли е заради тях също да закъснее?

П.С. Водя полов живот, но сме нямали гафове през този период. На почти 18 години съм.

П.С. 2 --> Може би не постнах в правилния раздел, съжалявам за което.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Може да е заради другите гинекологични проблеми.
    все пак само гадая какви биха могли да са те

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Аз също повече клоня към тази възможна причина, но не изключвам и всички останали. Мисля, ако днес или утре не ми дойде, да си взема тест за бременност...

Град
    пространството на Дисе
    Какъв тест, като сте нямали гафове? С презерватив ли се пазите/с хапчета или с прекъснат полов акт?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Прекъснат полов акт. Нямали сме, в смисъл, че не е свършвал в мен. Знаем, че все пак има риск. Но въпреки това той много добре си преценява кога е време. Все пак си се усеща.
    Знам, че най-вероятно ще завалят критики сега. Тестът ще го направя за всеки случай. Много по-склонна съм да мисля, че е заради другите ми проблеми или антибиотика. В момента чакам да ми подновят здравната книжка, защото я бях изгубила и при първа възможност ще отида на гинеколог също.

Град
    пространството на Дисе
    Здравната /синята/ книжка няма общо с ходенето на гинеколог. Важното е да си здравноосигурена, ако ще ходиш по ЗК, което в твоя случай е сигурно, тъй като си под 18 и те осигурява държавата.

Но ако не е с направление от личната лекарка, ами направо отида при една гинеколожка, която ми препоръчаха, тогава не трябва ли здравна книжка ?

Град
    пространството на Дисе
    За какво ти е здравна книжка, като си без талон и ще си плащаш кеш?!

Боли я сайдера докторката, че си здравно осигурена.

Мда, значи аз съм с грешка. Мерси.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Възможно е да ти закъснява от антибиотика, но все пак си направи тест.

Мдам, точно това ще направя утре сутринта. [-o< Дано да няма неприятни изненади.

В крайна сметка тестът беше отрицателен.
    Ноооо въпреки това 6ти ден ми закъснява...

Град
    старчески дом
    И на мен ми е закъснявало след антибиотик.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз съм чувала, че след антибиотик закъснява...

И продължава да ми закъснява...
    Преди малко се обадих и си записах час за гинеколог, но е чак другия понеделник, нямаше кога по-рано.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си