Незнам, ако ви познавах лично щях да ти кажа. И все пак и аз съм някакъв такъв както ти каза за себе си и искам и моето момиче да е такова. Искам да давам, но искам и да усещам същата любов и от отсрещната страна. Искам ако аз доказвам че обичам, да ми бъде и доказвано че съм обичан по начин, по който ще го разбера. Може би все пак е вярно това за зодия Рак че те искат да усещат винаги любовта около себе си и не се кефят много много на максимата "Това че не те обича по този начин, по който на теб ти се иска не значи че не те обича". Но вдействителност в любовта, когато единият започне повече да се раздава другият често започва да го има просто за даденост. Единият обича и се стреми да запази любовта си пък за другият тя е едвали не просто някаква най-обикновенна даденост. Та във вторият ми въпрос беше заложено дали това се получава винаги според хората тук или има и връзки, в които да се избегне. Не задължително единият да е активният, а другия да е пасивният, а и двамата да се борят за любовта си постоянно все едно има опасност в следващият момента да я загубят, а не единият да си седи пък другият да върши и неговата работа.