Цитирай Първоначално написано от slun4ice
Аз на моя му казах че го познавам по очите като ме лъже и го доказах няколко пъти като се опита да ме излъже за дребни неща (бетер малките деца!) . От тогава вярва че наистина познавам и не смее .

И в тази тема ще се съглася с Лейдито. Важните неща се казват но дребните които могат да доведат до ненужен спор няма защо да се признават. Ще дам примера който дадох и в една подобна тема. Да речем че получа смс от бившия си и не отговоря на него. Защо да кажа на годеника си? За да му стане кофти и да създам напрежение помежду ни? Еми не мерси. Всеки има тайни и докато не застрашават връзката не виждам проблем в тях.
Колкото до това дали единия обича повече... Ами има и такива случаи но в една връзка си мисля че просто хората показват различно любовта си. Важното е когато наистина имаш нужда партньорът ти да е до теб, да те подкрепи и да ти помогне с каквото може. Дали ще ти подарява цветя всяка седмица и ще ти праща по 5 смс-а на ден не е от такова значение...
Отговарям на удебеленото и оголеменото. Защо да му кажеш ли? За да секнеш в зародиш нещо по лошо от това да му стане кофти или да предизвикаш напрежение. Бившият ти винаги може да измисли неща, които не са се случвали никога. Оттам имаш два варианта. Да кажеш на приятеля ти че нищо не е станало,а той само ти е пратил СМС, на който ти не си отговорила, но все пак НЕ СИ МУ КАЗАЛА, което освен че ще породи по-голямо напрежение между вас двамата може да намали и доверието му спрямо теб или пък да си премълчиш отново правейки тази тайна още по-голяма и както казах на ShtrudeL повличайки след тази тайна още много други тайни и лъжи. Ето как едно безобидно нещо като това, което спомена може да предизвика до загуба на доверие между двамата и да убие любовта.