- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво харесват момичетата в ''Батковците''
Здравейте , незнам дали тук е мястото на темата , за това се извинявам и модераторите да преценят къде да я преместят![]()
Та по въпроса .. Какво харесват момичетата в тези батковци . Аз съм на 15 ии батковци за мен са например от 93-92 набор нагоре . Много ми е чудно какво толклова намирате у тях . Какво им е на момчетата на вашата възраст.. Айде живи здрави .. Моля без обиди
![]()
Мизерници .
Има такава тема в пълнолетника.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=269737
А като цяло ги предпочитат заради чувстовото на престиж, както и заради това, че батковците имат опит в лъжите.
Някои смятат тези на техните години за недорасли на емоционално и умственно ниво което от своя страна ги кара да търсят по големи като си мислят че са по-умни (не е точната дума но това ми дойде сега на акъла) това е едната причина другата е както газаха преди мен за престиж
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Малките ги влечат главно ,парите и колите....ЛУКСА.
2-3 години батко ли е?Напълно нормална разлика, ако питаш мен.
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от Molzinka
хубу айде не батко а по - големи ... Мерси за отговорите![]()
Мизерници .
Аз преди да срещна мощ батко си летях малко в небесата,нямах сериозна връзка повече от месец с цялото занимание от флиртуването до края,ама те намерих си маистора та ме призими,даржи се мило,зачита ме,обръяаше ми достатачно внимание,през ноща му звъня никога не си е намирал оправдания,тогава бях на 17 тои на 19-20,и си зависи от баткото![]()
ni6to ne e sa6toto kato te niama
i parite ne mi pomognaha v toia slu4ai
Значи първо да кажа - хора всякакви! Но най-често по-големите са по-зрели от връстниците ни, по знаят как да се държат с едно момиче. Също така обикновено момичетата се чувстваме по-сигурно с по-големи от нас, по-защитени. Не знам, не мога да го опиша но има нещо)
Имайте предвид, че под по-големи аз разбирам на 20 години и отгоре, защото аз самата съм 92 набор![]()
Така наречените батковци се предполага,че не са неориентирани пишлемета,които не знаят сърби ли ги,боли ли ги.Освен това са по-опитни и това ги прави по-уверени с по-стабилно самочувствие
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ем това е въпрос с много отговори...за всеки си е индивидуално...Познавам момичета, които ходят с големи момчета (под големи имам предвид над 20, а момичетата са моя набор - 94) заради парите и престижа...Познавам други, които харесват пак тези така наречени 'батковци', защото уж са осъзнати и зрели...Не виждам нищо лошо във 2рия вид момичета...Аз самата харесвам момче на 22г. и какво от това...не е богат, няма кола...но има нещо много по-ценно - характер и принципи, като моите....Не виждам нищо лошо когато двама души се харесват да бъдат заедно дори с голяма разлика... Е разбира се, си има граници..но до 6,7 години го допускам за възможно...Зависи и как разсъждават самите те....И все пак е относително...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз лично препочитам по -големи (а батковци за мен са 91-90..) защото са по зрели от тея на моята възраст,имат повече опит .. и не съм длъжна да се обвъзвам толкоа сериозно![]()
Аз например предпочитам да ходя с момче 92-91 отколкото с 95-93 .
Просто са някак си по-сериозни и не са такива лигльовци .
Пък и не е чак толкова голяма разлика ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
^ а дали те предпочитат да ходят с теб?![]()
Не си напрягайте и без това закърнелите мозъчета в опити да измислите кой от кой по-оригинален отговор на такава, откровено казано, глупава тема.
Кой, както се уреди. Всеки си има глава на раменете и си я използва, както намери за добре.
не стаа само с ядене .. тряя и акъл![]()
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ама, това, че вие срещате лигави момчета и не намирате сериозни..това е съвсем друго..![]()
Ае аз мога да кажа да го д***т тъпите "батковци" нито те знаят какво искат нито "14-16годишните"...Никои нищо не знае всеки казва нещо и после прави нещо напълно различно от казаното..Да ви имам батковците на вас ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Мерси на всички за изчерпателните отговори![]()
![]()
Мизерници .
Ооох, има още поне 5 такива теми... Честно, форумът има и търсачка - използвайте я!![]()
Иначе... приятелят ми е с две години по-голям от мен и въпреки че не го определям като "батко"- по-зрял е, не го тресе хормонът толкова, знае повече за сексуалните отношения (което също е важно), страшно умен е и вече има оформени интереси и насоки за бъдеща професия. Достатъчно ли е?
амм... "батковците" се имат за по-зрели, по-опитни... като цяло неща, които не зависят от възрастта.. но все пак се е случвало момиче да ме резне, защото ходи само с по-големи... а съм по-малък от нея с няма и 2 седмици... тва е да си направиш някви принципи и да ги следиш като кон с капаци хаахах
отвях се от темата.. емем.. като искаш с връстници - евала, потърси си връстник и се задявай с него.. остави ги другите да си намират големи, ти бъди себе си ;]
Винаги за някои ще си батко.Първоначално написано от earthquaker
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Само на мене ли ми се струва че имаше такава тема и то активна в този раздел![]()