- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво харесват момичетата в ''Батковците''
Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе тая вяра сигурно се бъзика.,..
ако е 97 - едва ли, на тая възраст не владеят иронията
madafaka
Хах кво намират... Намират зрелост бе моето момче. Нема се занимават с такива като тебе дето не знаят дали им се пикае или им се е*е с извинение....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от Machine123
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нищо, че си написала "за мен"![]()
![]()
![]()
Дам!Първоначално написано от DaemonBoy
Обаче имам кофти предчувствие, че Вяра97 не се шегуваше![]()
Годините не гарантират зрялост ...![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от ScarletBite
+
Нали знаете, че момчетата се развиват по-бавно от момичетата. И то не само физически и психически...![]()
Ще задам въпрос на автора.... Пред теб са застанали две момичета едното на 14-което няма цици не се гримира не знае какво иска не прави секс а другото на 17-18 години което си е надарено знае какво иска може би има цели за по напред следване или професия иска да прави секс и т.н Tи коя ще избереш а???Знам какво ще отговориш такаче си прави изводите:P
еми по големите момчета са по зрели и знаят кво искат а не да са занимаваш с лапешки истории .. ест не всички (:
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
На мене ми е по-интересно друго - кво харесват "батковците" в лапетата?
☆ Addicted to Addictions
Ловят си лапета ,за да си правят каквото искат.Аз немога да си се представя с момиченце на 14 15![]()
И аз това се питам ... Една моя фр е на 14 и приятеля и е на 23 кво да говоря .. Не разбирам защо не си хвани някой на нейната възраст ми ... Просто тези жени ме отчайват
Аз ходя с по-големи, защото тези набор 92-91 за нищо не стават ( аз съм 93)! Играят си с теб, докато им омръзне и накрая те зарязат като най-долната к*рва. Поне тези на 20 и нагоре имат някакво отношение и знаят как да се държат с теб. Ето затова повече не искам да ходя с момчета под 20, защото с колкото съм била, толкова пъти съм съжалявала.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Отговора е точно в отношението. Зрелият мъж знае какво иска и не играе филми.
Ако си 95, 96 по - добре да си стоиш на малките ..![]()
Аз търся в по - големите момчета сигурност, сериозност, отговорност и акъл!! .. + това са ми по - забавни ии ми привличат вниманието ..![]()
Коментарът ти е тъп...Нито всички 14 годишни са такива ,каквито ги описа,нито всички 17-18 годишниПървоначално написано от LoVe3e
Тези неща са относителни и строго индивидуални
![]()
--------------------------------------------------------
По-лесни саПървоначално написано от BgHtH
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Мм нее .. аз си падам по 15-16 годишни![]()
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
моя лаф:Много мразим некви чичковци да ми се правят на батковциа иначе по темата,ако е много голяма разликата между момичето и момчето, те просто няма да имат общи теми,в рамките на 1-2 години всичко е наред
![]()
Какво харесват ли? Парите и колите ей тва харесват момиченцата!
Индивидуално е, до принципи, възпитание и манталитет може би.
Едни момичета харесват така наречените "батковци", заради колата и фръцкането.
Други пък ги харесват, защото се чувстват защитени и им е по-приятно в именно такава компания.
Трети пък си падат по момчета на тяхната възраст.
Знам ли, всичко е до човека.
Държанието,обноските,мание рите и стотиците подробности които ги няма в подрастващите им приятелчета..
Не ви ли писна през седмица пускате такава тема![]()
Всичко е до човек. Харесвала съм момче с 2 години по-голямо от мен, което не приемам за батко, с което ми е било добре. Харесвала съм и човек, който според вас е бил точно "батко", пак ми беше добре, пак ми беше интересно и приятно. Не избирам хората по годините, а по това, което са.
Аз ще бъда с човека, с който искам да бъда, и не ме интересува какво мислят и могат да кажат за мен.![]()
ем попринцип връстниците ни са .. как да кажа недоразвити . смисълл .. момчетата се развиват поо-бавничко от нас .. аз ссега от близо 1 година съм се влюбила в един ей такъв батко ама той ..![]()
мисълта ми е,че е нормално момичетата да ходят с по-големи момчета !
![]()
^ На някои акълът им си остава недоразвит и на 30, и на 40 години.
Шанс.