- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво харесват момичетата в ''Батковците''
ми честно казано зависи до човека и неговите разбирания...макар че е тъпо всичко да е само заради парите..
Първоначално написано от Glamour92
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
По-зрели и по-готини някак![]()
![]()
защото не се държат като малки деца и знят как да се отнасят с приятелката си![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
еми то както казаха някои.. пончкога годините наистина нямат значение.. просто по-големите са по-якине мога да го обясня,просто е така
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
п.п не говоря за някви 30-40 годишни..
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Първоначално написано от Desole
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
..защото един огромен процент от 15-16 годишните момчета не знаят как да си показват чувствата..освен това изпитват извратено удоволствие от това да обиждат момичетата,мислейки си,че по този начин са оригинални и забавни.каква сигурност можеш да чувстваш с такъв човек?
инжектирай ми любов..
Първоначално написано от mono
+ че те си мислят, че с обидите и фрази тип `сексЕ ща` скъсам да знаеш.. щ`и напълня дупарата с любов` [с извинение.] показват чуства или коооооолко ни харесват ..
![]()
Момичетата на нашата възраст /15-16-17/ търсят батковци заради престижа както казаха преди мен и защото се чувстват по-сигурни. Примерно "внимавай кво говориш, щото ходя с батко и той ще те смаже от бой". А и защото уж били по-умни, ама тва не е причината момиченцата да търсят 25-годишни и нагоре, защото за какво й е на една пикла умен мъж, като тя няма още мозък в главата. Това е само пикритие на истинската им цел - да си прикрият комплексите. А за по-големите момичета, които вече са жени, вече ги влече материалното.
П.П. И според мен да е 2-3 години по-голям от теб не се води батко. Та той е на твоя акъл. Не бъркайте понятията. Аз на един 19-годишен не му викам "батко". Ако някои от вас му викат така си е ваш проблем.![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy