.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    ми честно казано зависи до човека и неговите разбирания...макар че е тъпо всичко да е само заради парите..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    Така наречените батковци се предполага,че не са неориентирани пишлемета,които не знаят сърби ли ги,боли ли ги.Освен това са по-опитни и това ги прави по-уверени с по-стабилно самочувствие
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

По-зрели и по-готини някак

Голям фен Аватара на gret4ety
    Шото са с големи пишки

защото не се държат като малки деца и знят как да се отнасят с приятелката си
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    еми то както казаха някои.. пончкога годините наистина нямат значение.. просто по-големите са по-яки не мога да го обясня,просто е така
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    п.п не говоря за някви 30-40 годишни..
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Повече от фен
    Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от Desole
    Както казаха по-зрели са,а и някак се чувстваш защитена с тях...

Не всичко е до пари,коли и дрешки...поне за мен.
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

..защото един огромен процент от 15-16 годишните момчета не знаят как да си показват чувствата..освен това изпитват извратено удоволствие от това да обиждат момичетата,мислейки си,че по този начин са оригинални и забавни.каква сигурност можеш да чувстваш с такъв човек?
    инжектирай ми любов..

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от mono
    ..защото един огромен процент от 15-16 годишните момчета не знаят как да си показват чувствата..освен това изпитват извратено удоволствие от това да обиждат момичетата,мислейки си,че по този начин са оригинални и забавни.каква сигурност можеш да чувстваш с такъв човек?

+ че те си мислят, че с обидите и фрази тип `сексЕ ща` скъсам да знаеш.. щ`и напълня дупарата с любов` [с извинение.] показват чуства или коооооолко ни харесват ..

Град
    in the reality : )
    Момичетата на нашата възраст /15-16-17/ търсят батковци заради престижа както казаха преди мен и защото се чувстват по-сигурни. Примерно "внимавай кво говориш, щото ходя с батко и той ще те смаже от бой". А и защото уж били по-умни, ама тва не е причината момиченцата да търсят 25-годишни и нагоре, защото за какво й е на една пикла умен мъж, като тя няма още мозък в главата. Това е само пикритие на истинската им цел - да си прикрият комплексите. А за по-големите момичета, които вече са жени, вече ги влече материалното.

П.П. И според мен да е 2-3 години по-голям от теб не се води батко. Та той е на твоя акъл. Не бъркайте понятията. Аз на един 19-годишен не му викам "батко". Ако някои от вас му викат така си е ваш проблем.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си