.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Ооо аз съм много груба.. Казвам само:ем сори не ми харесваш.. няма да си губя времето ( при което замалко да си изям боя )
    Неприлично Щастлива .. : )

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Пък някои даже се и нервират като им кажеш истината в очите бе да му се не види.

При мен...номерът с просто приятелството. От тогава тая реплика нещо хич не ме кефи честно казано.
    Да ама като и казах по леко дипломатичен начин че се опитва просто да ме разкара беше готова едвали не да ме набие.
    Не било вярно откъде са ми идвали такива мисли в главата. Каквото и казах това и стана. Е след няколко години мъчения от моя страна разбира се. Нито се виждаме нито се чуваме вече. Е с малко повече усилия постепенно се добрах до телефона и, пощата и, skype и, Facebook-а и, но то голяма полза ще да е като досега веднъж сме си писали. Голямо приятелство ще да е това.
    не голямо,огромно

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Пък някои даже се и нервират като им кажеш истината в очите бе да му се не види.

При мен...номерът с просто приятелството. От тогава тая реплика нещо хич не ме кефи честно казано.
    Да ама като и казах по леко дипломатичен начин че се опитва просто да ме разкара беше готова едвали не да ме набие.
    Не било вярно откъде са ми идвали такива мисли в главата. Каквото и казах това и стана. Е след няколко години мъчения от моя страна разбира се. Нито се виждаме нито се чуваме вече. Е с малко повече усилия постепенно се добрах до телефона и, пощата и, skype и, Facebook-а и, но то голяма полза ще да е като досега веднъж сме си писали. Голямо приятелство ще да е това.
    не голямо,огромно
    Чакай сега да не се разбере погрешно. Говоря от както и имам skype. Иначе по всички работи ни се навързват около двадесетина размяни на на SMS, писма и т.н. за 3 години, даже и си пофлиртувахме една година пък понякога и малко повече в смисъл действия, но определено от обещаното приятелство не усетих много. по скоро някакви моментни действия от нейна страна и след това обикновенното затишие. Но жива и здрава да е има и мнго други момичета.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    LadyDi ти го каза направо...Еми,дръж се с другите,както искаш да се държат с теб,а и за какво ти е да сте приятели?!Ако си търсил приятелство,въобще е нямало да се стига до тук...има си приятелки и момичета,които харесваш...може да поддържате приятелски отношения,но винаги би им се навил,нали?!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си