Здр....на 16 съм и от няколко месеца съм влюбена в едно момче,което мойте родители не одобряват.Запознах се с момчето преди няколко месеца и реших да излезна с него на кафе,споделих това с родителите ми,който нямаха нищо против,но в деня на срещата ни майка ми ми се обади и категоричко ми забрани да излизам с това момче и ме накара да прекратя всякакви отношения с него,защото чула много лоши неща за него.Нямах избор и така и направих,но всеки ден срещах това момче и се влюбвах все повече и повече в него както и той в мен.И с течение на времето разбрах за какав човек става въпрос,а той е прекрасен никои не ме е правил толкова щастлива колкото той дори и бившият ми приятел,с който ходих 1 година,но устите на хората никои не може да го затвори.Започнах ме да се виждаме тайно и така вече 3 месеца и половина,но много хора разбраха за нас и рано или късно ще стигне до ушите на родители те ми.Сега реших временно да се разделим,за да реша какво да правим,но ни е много трудно не можем един без друг....за нас всякаш света спря....много мислих и реших да говоря с наще за него и да ги помоля да го опознаят и тогава да си правят изводи за него а не да съдят по хорските думи.Моля ви дайте ми съвет какво да правим ;( Благодаря предварително